FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Dan Petrescu, miercuri, ORA 21:00, la „Prietenii lui Ovidiu”: „De două ori m-a sunat domnul Becali să vin la FCSB!”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 23:22 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 23:34

Invitatul din această săptămână la „Prietenii lui Ovidiu” este Dan Petrescu. De această dată ne vedem MIERCURI, de la ora 21:00!

Fostul tehnician al CFR-ului nu uită că a fost eliminat din cupele europene după o dublă manșă în care clujenii n-au pierdut cu Sevilla, explică motivele pentru care a plecat din Gruia și devoalează relația cu patronul Neluțu Varga.

Tehnicianul punctează condițiile de care beneficiază campioana și recunoaște că a greșit când a plecat în Turcia. Totodată, e dezamăgit că în România nu sunt banii și ambiții. Și nu se ferește să spună că a fost sunat de două ori de Gigi Becali să preia FCSB!

Dan Petrescu povestește episoade incredibile pe care le-a trăit ca antrenor în Rusia, spune că a fost căutat de FCSB și de Dinamo, că nu regretă gestul de a săruta steagul Rapidului pe Giulești, dar evocă și momentele de coșmar prin care a trecut ca jucător, în Italia, atunci când Zdeněk Zeman i-a făcut viața un coșmar la Foggia.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Variantă-surpriză legată de plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „A fost forțat să plece! Nu au mai avut răbdare”

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Scene incredibile pe Arena Națională » Șeful DNA, politicienii și FRF au stat la VIP! Hagi, Gică Popescu și Dorinel, umiliți și trimiși la tribuna a II-a!

FOTO Primul din istorie! Moment unic în meciul arbitrat de Hațegan la Euro

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează