FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Misiune imposibilă pentru FCSB! Dan Petrescu este imbatabil pe teren propriu

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 18:43

CFR Cluj, liderul din Liga 1, primește duminica rivalei FCSB, locul 2. Dan Petrescu n-a mai pierdut un meci pe teren propriu împotriva roș-albaștrilor de pe 5 mai 2007, atunci când era la Urziceni.

  • CFR Cluj -  FCSB se joacă duminică, 15 martie, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

Bucureștenii au prins curaj după ce au bătut Craiova cu 4-1. „Mergem la Cluj să câștigăm și pe terenul campioanei! Suntem cei mai buni jucători din România și am mare încredere în toți colegii mei. Avem un moral excelent după victoria asta și mergem să-i batem. Nu avem altă opțiune! Vom da sută la sută pentru victorie”, a spus Dennis Man după succesul de duminică seară. Doar că elanul celor de la FCSB este tăiat de statistică.

Dan Petrescu a pierdut doar două meciuri pe teren propriu împotriva roș-albaștrilor. Prima dată ca „principal„” al Rapidului, în septembrie 2014, iar a doua, acum 13 ani! S-a întâmplat pe 5 mai 2007, când steliștii au câștigat 2-1 împotriva celor de la Unirea Urziceni. Cristocea și Badea, respectiv Bilașco au fost marcatorii. 

21 partidea disputat Petrescu împotriva celor de la FCSB, ca antrenor la Rapid, Sportul, Urziceni, Tg. Mureș și CFR: 5 succese, 8 egaluri și 8 înfrângeri, în toate competițiile

Asta nu-i oprește pe elevii lui Vintilă să spere. „Eu am spus încă de la conferinţa de presă de înaintea partidei cu Craiova că dacă vom câştiga aceste două meciuri, cu Craiova şi CFR, vom avea şanse la titlu. Rămâne de văzut ce vom face la Cluj. Dacă vom câştiga, avem şanse să luăm titlul! Dacă vom pierde, va fi foarte, foarte greu”, a mai spus căpitanul Florin Tănase.

 „Cu CFR va fi extrem de dificil, dar cred că dacă vom aborda meciul cum am făcut-o cu Craiova, cu siguranţă va ieşi bine pentru noi. Clujenii au o echipă foarte echilibrată, cu jucători cu mare experienţă" 
Răzvan Oaidă, mijlocaș FCSB 

„Eu sunt convins că acest campionat aşa se va decide, cu ţipete, urlete, bătaie, cine va ţipa mai tare sau cine are mai mult noroc de arbitri care nu greşesc. Eu atâta ştiu, că acest play-off se va decide pe aceste greşeli"
 Dan Petrescu, antrenor CFR 

3,95e cota caselor de pariuri ca FCSB să se impună duminică în Gruia. CFR e favorită clară să câștige, cota 2,10

Match Preview CFR - FCSB

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, criticat și de rivalul din play-off Valeriu Iftime: „Un act de sfidare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  11 Martie 2020, 07:22

3.95 e o cota buna. Bagi 1 milion si ridici 3 si... E ceva. Numai ca X-ul este preferat de ceferisti si are si el o cota bunicica.

clujcampion
clujcampion  •  10 Martie 2020, 21:23
Postat de juliusmad pe 10 Martie 2020, 20:42

stelistii sunt in liga 1, nu in cupa satelor :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mdg1
mdg1  •  10 Martie 2020, 21:12

Dan Petrescu este noul Benjamin Button. Cu primul meci pierdut împotriva FCSB în 2014 și al doilea în 2007. Jurnalistule... You had one job!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează