FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, criticat și de rivalul din play-off Valeriu Iftime: „Un act de sfidare”

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 11:33

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, continuă să fie criticat de oamenii din fotbalul românesc pentru decizia de a-l înlocui pe puștiul Alin Fica (18 ani) după doar 40 de secunde din meciul cu Gaz Metan Mediaș, încheiat 0-0.

Invitat la GSP Live, Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a comentat schimbarea făcută luni seara de tehnicianul campioanei.

„Toți trebuie să criticăm gestul. Interesul dânsului e ca echipa să fie mai matură, dar e un afront, un act de sfidare a regulilor noastre. El n-are curaj să crească tinerii, e treaba dânsului. Rețeta Clujului e să câștige titlul și să câștige bani, dar gestul în sine e condamnabil! 

Prin gestul acesta, antrenorul îi arată că nu merită să fie în Liga 1. Jucătorul simte că e de figurație în lot și că e acolo doar pentru a căra mingile și apa minerală. 

La FC Botoșani nu veți vedea așa ceva. Eu vreau să impunem copii, sunt mai valoroși la vânzare Îi avem pe Haruț și Chindriș, care sunt titulari de drept și pot juca la orice echipă din România”, a mărturisit Valeriu Iftime, la GSP Live. 

Dan Petrescu și-a scuzat gestul

La interviul dinaintea partidei, Dan Petrescu anunța la Look Sport: „Fica e pe teren doar datorită regulii U21. Băiatul e foarte talentat, avem mare încredere în el, dar ar trebui să aibă niște meciuri în picioare ca să joace la acest nivel. Din păcate pentru el, astăzi va trebui să joace foarte puțin”. 

La final, Petrescu a recunoscut că gestul lui a fost unul regretabil: „Regula asta m-a făcut să fiu penibil”. 

Vezi și: 

FOTO Dan Petrescu a bătut toate recordurile: l-a introdus titular și l-a schimbat după doar 40 de secunde!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
rockyus
rockyus  •  11 Martie 2020, 12:05
Postat de Claude SH pe 10 Martie 2020, 18:51

Am mai jucat în primăvara europeană și acum 7 ani, cu Inter, dupe record de puncte în Champions League, adică 10. Ceea ce Fcsb e greu sa realizeze. Pe când juca Steaua în UCL, când avea echipa, a făcut 5 puncte.

Steaua a castigat si o cupa, Cupa Campionilor Europeni, voi?

1206754226007193
Glumetu Dan  •  11 Martie 2020, 11:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  11 Martie 2020, 07:36

„Regula asta m-a făcut să fiu penibil”. Nu regula te-a facut penibil ci caracterul tau infect,de om ahtiat dupa titluri si bani calcand peste cadavre. Cum te manifesti pe marginea terenului in timpul partidelor? Ofticos,sa moari de ciuda nu altceva,totul numai pentru tine. Super Dan? ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează