FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - UNIREA URZICENI 1 - 2

Dan Petrescu, nemulţumit de elevii săi

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă, la finalul meciului cu UTA, scor 2-1 pentru ialomiţeni, că partida a fost una slabă şi că ambele echipe au fost lipsite de motivaţie.

"Din punctul meu de vedere a fost un meci slab, între două echipe lipsite de motivaţie. Noi aveam deja obiectivul realizat, în vreme ce UTA şi-l ratase dinaintea meciului cu noi", a declarat Dan Petrescu.

Tehnicianul ialomiţenilor a mai spus că nu înţelege de ce suporterii gazdelor l-au înjurat după penalty-ul din minutul 45, transformat de Mara: "Nu înţeleg de unde atâta răutate împotriva mea din partea fanilor, de parcă eu aş fi oaia neagră a campionatului. De unde am stat, nu am văzut faza, dar băieţii mi-au spus că a fost penalty. O să văd reluarea, iar dacă nu a fost penalty puteţi consemna că nu sunt de acord cu scorul final. Până una alta, a fost un meci în care noi am pregătit finala Cupei".

Petrescu a anunţat că a cerut conducerii Unirii Urziceni să-l cumpere pe atacantul Dănălache, al cărui împrumut de la UTA va expira la finalul acestui sezon. Ialomiţenii trebuie să plătească în schimbul său 200.000 de euro.

La rândul său, antrenorul gazdelor, Ionuţ Chirilă, a afirmat că singura mulţumire pe care o are după această întâlnire este legată de evoluţia lui Melinte, pe care îl consideră un câştig: "Nu vreau să vorbesc despre ce am găsit la Arad, însă mi-am dat seama înainte de meci că avem şanse foarte mici să obţinem un rezultat bun. Le-am spus jucătorilor că îşi pot suplini carenţele doar prin devotament şi dăruire, dar au putut atât cât s-a văzut în teren. Mă bucur că am câştigat astăzi un jucător, pe Melinte, care are 19 ani şi m-a încântat".

Partida UTA-Unirea Urziceni s-a disputat sâmbătă, în etapa a 32-a a Ligii I, şi s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 1-2.

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  05 Mai 2008, 15:45

Hai Dane la Steaua k doar tu mai poti face ceva din echipa

 •  30 Aprilie 2008, 08:41

http://bux.to/?r=onisimdarius intrati shi voi, pt fiecare click cate un cent

 •  29 Aprilie 2008, 15:50

Felicitam echipa UNIREA URZICENI pt. parcursul ei! Sunt un stelist din Tulcea si ii apreciez valoarea lui Dan Petrescu care a facut treaba buna pe unde a fost! Succes ialomitenilor si lui Dan petresvu in mod special!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează