FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 3-1

Dan Petrescu nu mai reușise asta din 2009! Ce s-a întâmplat la meciul CFR - Viitorul aduce aminte de titlul cucerit cu Unirea Urziceni

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de , - Publicat joi, 02 mai 2019 16:44

CFR Cluj a câștigat meciul cu Viitorul, 3-1, după ce la pauză a fost condusă, 0-1. Dan Petrescu nu mai reuşise să întoarcă un rezultat nefavorabil la pauză, în Liga 1, din 2009, când Unirea Urziceni a învins-o pe Ceahlăul, la Piatra Neamţ, cu 3-2, după ce ialomițenii fuseseră conduși cu 2-1.

„A fost primul meci pe banca tehnică a CFR-ului când am fost condus acasă, nu am luat niciodată gol noi primii. Anul trecut, echipa a deschis mereu scorul. E şi ăsta un record care a fost doborât de Viitorul, o formaţie ce poate să surprindă pe oricine şi oricând. Nu mă așteptam să înscriem 3 goluri în repriza a doua.

 

 

Băieţii au arătat caracter, spirit, nu e cum zic specialiştii că e doar o echipă pragmatică, urâtă. Au arătat fotbal şi a rezultat un meci câştigat fără drept de apel”, spunea Dan Petrescu imediat după victoria cu Viitorul, 3-1.

A fost un moment greu, echipa sa fiind condusă prima dată la pauză în cele 5 partide de campionat de când Petrescu a revenit la cârma formaţiei din Gruia.

Cu Urziceni reuşise de 5 ori

Trecuseră aproape 10 ani de când Dan Petrescu nu mai întorsese un rezultat nefavorabil la pauză în campionatul românesc. Este vorba despre sezonul 2009-2010 când, cu Unirea Urziceni, campioană en titre, în deplasare, în decembrie 2009, a răsturnat tabela de la 2-1 pentru Ceahlăul, partida încheindu-se 3-2 pentru ialomițeni.

În acelaşi an, dar în sezonul precedent, când Unirea a devenit campioană, echipa lui Dan Petrescu reuşea două astfel de întoarceri de scor, cu FC Argeş, 3-2 de la 1-2, şi cu Poli Timişoara 2-1 de la 0-1, ultima în deplasare.

Victoria din Banat, în penultima etapă, a fost cât un titlu, prin acel rezultat Unirea Urziceni ajungând să joace în ultima rundă, cu Steaua, având şi varianta remizei. Cu roş-albaştrii a fost 1-1, Unirea câştiga primul ei titlu în faţa Timişoarei, la fel şi Petrescu ca antrenor. Arlauskis era şi atunci, ca şi acum la CFR, în poarta echipei condusă de fostul internaţional român.

În cele 202 meciuri disputate pe prima scenă a fotbalului românesc ca antrenor, Dan Petrescu a reuşit să revină în 7 partide în care echipa sa era condusă la pauză, dintre care 5 cu Unirea Urziceni.

Meciurile din Liga 1 în care echipele lui Dan Petrescu au întors rezultatul de la pauză

3 este numărul partidelor din deplasare în care CFR a fost condusă la pauză în sezonul trecut, cu Dan Petrescu pe bancă, toate încheindu-se cu înfrângeri: 3-4 (0-2) cu ACS Poli, 0-1 (0-1) cu Viitorul şi 1-2 (0-1) cu CSU Craiova

Citește și:

Cum l-a transformat Deac pe Costache în „Ronaldo de CFR Cluj”AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (4)
martipan1
martipan1  •  02 Mai 2019, 21:55

Petrescu nu are nici un merit in castigarea acestei partide ,la pauza a zis echipei ca sunt jucatori valorosi si sa joace cum stiu ei sa joace( a declarat Camora chiar dupa meci acest lucru) ,deci cand a dat mana libera jucatorilor acestia au surclasat cel mai valoros adversar din liga 1! Acesta echipa a CFR-ului castiga la pas acest campionat chiar si fara antrenor,drept dovada ca indiferent cine a fost antrenor ei castigau fara probleme. DP nu lasa echipa sa atace si asta o vedem meci de meci pe stadion cand face semne jucatorilor sa se retraga nu sa atace!!

kordell
kordell  •  02 Mai 2019, 18:40

Petrescu n-re nici un merit pentru castigarea acestui titlu .

1779502482283942
Emil Nae  •  02 Mai 2019, 18:36

NU FACETI COMPARATII AIUREA CA NU AVETI CE COMPARA TITLUL DIN 2009 ESTE UN TITLU CUMPARAT NU CISTIGAT. DACA AVETI INDOIELI INTREBATI PE GIOVANII SI VICTOR BECALI CUM A FOST.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează