FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dan Petrescu nu se joacă! Transferă o altă vedetă de la CFR Cluj

CFR Cluj e pe cale să mai rămână fără o vedetă / foto: GSP
CFR Cluj e pe cale să mai rămână fără o vedetă / foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 14:52 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 17:07

Dan Petrescu l-a luat de la CFR Cluj pe Nana Boateng și se pregătește să mai înregimenteze la Jeonbuk Motors un fotbalist de la fosta echipă. În Coreea de Sud ar urma să ajungă atacantul kosovar Ermal Krasniqi, informează surse autorizate ale Gazetei.

Abia instalat pe banca fostei campioane, Andrea Mandorlini e în mare pericol să mai rămână fără o piesă importantă din echipă. Ermal Krasniqi, 24 de ani, printre cei buni jucători din 2023 în campionatul intern, e cu un pas în curtea lui Jeonbuk! 

Plecarea internaționalului din Kosovo, cotat la 1,4 milioane de euro de Transfermarkt, pare în acest moment o chestiune iminentă, spun voci din Gruia.

Consecințe devastatoare la Dinamo după decizia de azi! Nicolescu&Voicu sunt obligați să scoată din buzunar sume URIAȘE într-un timp foarte scurt!
DINAMO
Consecințe devastatoare la Dinamo după decizia de azi! Nicolescu&Voicu sunt obligați să scoată din buzunar sume URIAȘE într-un timp foarte scurt!

Dan Petrescu ține CFR Cluj în viață!

Astfel, indirect, „Bursucul” e pe cale să-i mai dea o mână consistentă de ajutor lui Nelu Varga. Cufundată în datorii și cu șanse reduse să ajungă în grupele Conference League, CFR Cluj și-a propus să se mențină pe linia de plutire din vânzarea celor mai importanți jucători. Cel puțin deocamdată, planul „feroviarilor” funcționează. În conturile clubului au intrat două milioane de euro în schimbul lui Boateng, iar o sumă deloc de neglijat ar urma să fie plătită și pentru Krasniqi.

Dan Petrescu nu se joacă! Transferă o altă vedetă de la CFR Cluj
Ermal Krasniqi e aproape de un transfer în Coreea de Sud / foto: GSP

Adus în ianuarie 2023, pentru 200.000 de euro, de la FC Balkani (Kosovo), Krasniqi a impresionat la CFR Cluj. A devenit om de bază în formula lui Dan Petrescu și a bifat 20 de partide, în care a reușit 5 goluri și două pase de gol. Acesta l-a impresionat chiar și pe Maurizio Sarri, antrenorul lui Lazio, existând informații că acesta l-ar dori în Serie A.

CFR Cluj a primit două milioane de euro pentru Boateng

După aproape doi ani la CFR Cluj, Nana Boateng schimbă campionatul. Ghanezul care a impresionat în SuperLigă a plecat pe urmele fostului său antrenor, Dan Petrescu, semnând deja cu Jeonbuk Hyundai Motors, echipa din Coreea de Sud care l-a angajat de curând pe „Bursuc”. Transferul aduce în conturile lui CFR Cluj aproximativ două milioane de euro.

VIDEO Dan Petrescu i-a ridicat în picioare pe coreeni » Discursul din vestiar al „Bursucului” a ajuns viral

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Două transferuri de ultim moment pregătite la CFR Cluj! Varga confirmă tratativele cu atacantul care i-a scos pe „feroviari” din Europa + o mutare surpriză

Andrea Mandorlini l-a făcut praf pe Gigi Becali în presa din Italia: „E dezechilibrat!”

E gata, CFR Cluj și-a vândut titularul în străinătate: „Îți mulțumim pentru toată munca depusă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
vichart
vichart  •  14 Iulie 2023, 15:16
Postat de Chris.Dumi pe 13 Iulie 2023, 16:45

jucatorii au demonstrat in Europa, nu sunt *** ce au incasat o căruță de goluri

corect,au incasat o caruta de goluri in preliminarii blatisti de la kfr,fiind eliminati aproape tot timpul din preliminarile ucl si e.l. non stop.

archibald
archibald  •  13 Iulie 2023, 17:38
Postat de billwader pe 13 Iulie 2023, 15:17

eu nu inteleg cum pot fi asa de fraieri sud coreeni aia. incredibil. kfr nu are si nu a avut in ultimi 5 ani niciun jucator care sa valoreze mai mult de 1 milion de euro. dar au vandut cu un milion si ceva de fiecare data cand dan penalty a plecat la alta echipa la echipa unde este dan penalty. ce hotie. au datorii keferisti de peste 30 de milioane de euro. cu 2-3 milioane de euro nu se face primavara.

Nu-i treaba măgarului de unde beau oile apă!

Ernest20
Ernest20  •  13 Iulie 2023, 16:57

„ surse autorizate ale Gazetei ” -- puteți să le dați un șut în funduleț că v-au spus tâmpeniile ce ați dori voi de la GSP ca CFR-ul Cluj să nu mai fie o putere în fotbalul românesc . ERMAL KRASNIQI NU PLEACĂ NICĂIERI cel puțin până în iarnă

Vezi toate comentariile (10)
Comentează