FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 3-1

VIDEO Momentul care l-a supărat pe Dan Petrescu: „Săraca fată, nu a vrut să-l deranjeze. Îi venea să plângă!”

Oana Sabău / FOTO: Instagram
Oana Sabău / FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 20:46 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 21:59

Oana Sabău, ofițerul de presă al clubului CFR Cluj, a fost afectată de „muștruluiala” primită în direct de la Dan Petrescu, imediat după CFR Cluj - FCU Craiova, scor 3-1. 

CFR Cluj - FCU Craiova 3-1 a fost meciul cu numărul 300 în Liga 1 pentru Dan Petrescu ca antrenor. „Bursucul” a aflat acest lucru în timpul interviului de la final. Supărat, a certat-o în direct pe Oana Sabău. Ofițerul de presă al clubului îl aștepta cu o surpriză la vestiar. Declarațiile antrenorului au afectat-o, spune Cristi Balaj. 

Reacție categorică după tragerea la sorți: „CFR Cluj nu are nicio speranță cu Lazio! Va juca fără presiune și o să fie 0-2 în loc de 0-5”
CFR CLUJ
Reacție categorică după tragerea la sorți: „CFR Cluj nu are nicio speranță cu Lazio! Va juca fără presiune și o să fie 0-2 în loc de 0-5”

Cristi Balaj: „Dan a certat-o pe Oana, îi venea să plângă”

„A făcut meciul 300, dar el are vreo 700 ca antrenor, dar 300 în România. Aseară a certat-o pe Oana pentru că nu l-a anunţat, a făcut-o direct la conferinţa de presă, şi Oana îi pregătise un tricou deja cu numele lui şi numărul 300 pe spate.

Într-un final s-au împăcat şi a realizat că a greşit. La noi nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Oana este de la departamentul de marketing şi comunicare. Au întrebat reporterii ce părere are că este la meciul 300 şi s-a ofticat că de ce el nu ştie.

Oana a vrut să-i facă o surpriză şi să-i dea după meci tricoul. A certat-o în direct că nu era pregătită. Şi-a cerut scuze şi momentul chiar a fost frumos. Săraca fată nu a vrut să-l deranjeze şi să facă vreun moment neplăcut. Era supărată, îi venea să plângă”, a spus Cristi Balaj, potrivit Fanatik

VIDEO. Dan Petrescu: „Am certat-o puțin pe Oana”

„Sincer, n-am știut. Înainte de meci mi-a transmis Oana, am certat-o puțin din greșeală. Am întrebat-o de ce nu mi-a spus, mi-a răspuns că sunt superstițios înainte de meciuri, și are dreptate.

Mă bucur, să ajungi la 300 de meciuri în România, mai ales că eu am fost mai mult plecat... În total voi ajunge la 700 de meciuri antrenate, probabil în decembrie. 400 în străinătate, 300 în campionatul românesc.

Sunt foarte multe meciuri de când m-am apucat, nu am avut multe pauze. Pe unde am fost cred că am obținut rezultate destul de bune, și în străinătate, și în România.

Să ajungi la meciul 300 și să-l câștigi... mă simt excelent. Le mulțumesc jucătorilor! A fost și ziua lui Petrila astăzi, a fost o victorie importantă pentru el. Chiar a jucat bine, mi-era dor să joace cum îl știu eu. Mă bucur că au marcat Janga, Yeboah, mă bucur pentru toți băieții, spiritul este foarte bun acum”, a spus Petrescu.

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Basarab Panduru, dat pe spate de ultimele evoluții ale vedetei de la FCSB: „Zici că nu e român!”

EXCLUSIV Insolvența, „groapa” fără fund unde dispar problemele financiare » Au votat un nou plan de reorganizare și scapă de 95% din datorii!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sadiq
sadiq  •  09 Noiembrie 2022, 00:47

*** *** *** Nu stie sa se poarte , un ciudat care traieste degeaba

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dark_Angel
Dark_Angel  •  09 Noiembrie 2022, 00:20

Saraca fata, nu stii cum sa-l mai multumesti pe dl. Petrescu. buna intentia fetei, jos palaria. Bine ca s-au impacat dupa si i-a cerut scuze.

maradona79
maradona79  •  08 Noiembrie 2022, 23:09

Ea este Oana, colega meaaaa...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează