FOTBAL  »  Superliga  »  DORINȚĂ

Dan Petrescu a lămurit lucrurile » Unde își dorește să antreneze: „Aștept oferta”

Dan Petrescu ar dori să bifeze o nouă experiență în Rusia / foto: Reuters
Dan Petrescu ar dori să bifeze o nouă experiență în Rusia / foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 13:59 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 14:24

Dan Petrescu (53 de ani) anunță răspicat, într-un interviu acordat jurnaliștilor din Rusia, care e singurul campionat în care și-ar dori să antreneze în perioada următoare.

Tehnicianul e liber de contract după despărțirea de Kayserispor și spune că Rusia e singurul campionat în care ar vrea să-și reia cariera. Acolo, „Bursucul” le-a mai pregătit pe Kuban Krasnodar, în două rânduri, dar și pe Dinamo Moscova.

Dan Petrescu: „Aștept o ofertă din Rusia”

„Recent, am avut contacte cu unul dintre marile cluburi ruseşti, cineva mi-a promis o slujbă în Rusia, în vară, eram pe lista candidaţilor, dar până la urmă au ales un alt antrenor. 

Cu toate acestea, nimic nu s-a schimbat, aş vrea să mă întorc să lucrez în ţara dumneavoastră (n.a - Rusia) Acum mă uit la EURO - acesta este evenimentul principal. 

Dacă e vorba despre carieră, atunci sunt în dialog cu mulţi agenţi, există diverse opţiuni din campionatele din Golful Persic, dar nu mă interesează. Aş dori să aştept o ofertă din Rusia. Dacă nu vine, atunci mă voi relaxa o vreme. Lucrez ca antrenor de 22 de ani fără pauză, CV-ul meu este plin, aşa că pauza actuală este importantă şi utilă pentru mine”, a afirmat Dan Petrescu, potrivit Sportbox.ru, citat de Telekom Sport. 

CV Dan Petrescu

Dan Petrescu a lămurit lucrurile » Unde își dorește să antreneze: „Aștept oferta”
Dan Petrescu a fost antrenor la FC Krasnodar și Dinamo Moscova, în Rusia
  • 53 de ani
  • liber de contract din februarie
  • echipe antrenate: Sportul, Rapid, Wisla, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA, Jiangsu, Al Nasr, CFR, Hengfeng, Kayserispor
  • 6 trofee, între care 4 titluri în Liga 1 (3 cu CFR, 1 cu Unirea Urziceni)
  • 8 puncte obținute în grupele UCL cu Urziceni, sezonul 2009/10, locul 3 într-o grupă cu Stuttgart, Sevilla și Rangers; a doua cea mai bună performanță a unei echipe românești în grupele Ligii, după CFR Cluj - ediția 2012/13 (tot locul 3, însă 10 puncte adunate)
  • primăvară europeană cu CFR Cluj în sezonul 2019/20, eliminat de Sevilla în „16-mi”, după 1-1 la general. Andaluzii aveau să câștige competiția

Visul meu este ca într-o zi să fiu selecționerul echipei naționale. Cei care spun că nu-și doresc asta, mint. Te apuci de fotbal ca să ajungi la națională, valabil și pentru jucători, și pentru antrenori - Dan Petrescu

VIDEO Dan Petrescu intervine în războiul FCSB - CSA: „Nu mai înțeleg nimic nici eu! Trebuie să se unească, să fie o singură Steaua”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV „Mi-a venit să plâng. Parcă e un alt sfârșit” » Marius Lăcătuș, prima reacție după ce Clubul Armatei a decis să-i retragă tricoul

Uhrin jr. s-a întors în România și a intrat la discuții cu Iuliu Mureșan: „Ce va urma e un secret total”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
publicer
publicer  •  07 Iulie 2021, 08:49

Esti cam gata nenea Petrescu.... performantele din Ro nu fac nico o ceapa degerata sa fim seriosi. Iar in rest ai umblat dupa bani si cam atat.la 53 de ani esti pe drum la vale.

talpaiadului
talpaiadului  •  06 Iulie 2021, 19:08

Pacat ca nu mai vrea in Anglia...

1948
1948  •  06 Iulie 2021, 16:22

ce e al lui , e al lui. Petrescu are performante frumoase ,avand in vedere gaura sinistra de campionat de unde vine.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează