FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Dan Petrescu, poveste de pomină cu prințul Bruneiului: „Ne-a dat o pungă. Noi voiam ceasuri Rolex, când colo...”

Dan Petrescu (54 de ani) a povestit că a declinat oferta lui Real Madrid, i-a spus „Nu” lui Fabio Capello, preferând să rămână la Chelsea, de unde are amintiri deosebite. Antrenorul campioanei
Dan Petrescu (54 de ani) a povestit că a declinat oferta lui Real Madrid, i-a spus „Nu” lui Fabio Capello, preferând să rămână la Chelsea, de unde are amintiri deosebite. Antrenorul campioanei

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2022 19:55 / Actualizat marti, 31 mai 2022 21:07

Dan Petrescu (54 de ani) a povestit că a declinat oferta lui Real Madrid, i-a spus „Nu” lui Fabio Capello, preferând să rămână la Chelsea, de unde are amintiri deosebite. 

Dan Petrescu s-a relaxat și el după câștigarea unui nou campionat, cu CFR Cluj, participând la podcast-ul „Da Bravo” al lui Mihai Bobonete. În cadrul interviului, tehnicianul i-a recunoscut actorului din „Las Fierbinți” că este un mare fan al serialului în care acesta joacă. 

Dan Petrescu a cedat un titular din sezonul regulat în străinătate! Mutare de ultimă oră, câți bani primește campioana: „Avantajos pentru club și pentru jucător”
CFR CLUJ
Dan Petrescu a cedat un titular din sezonul regulat în străinătate! Mutare de ultimă oră, câți bani primește campioana: „Avantajos pentru club și pentru jucător”

Dan Petrescu, dezvăluiri în fața lui Bobonete: „Eram toți beți morți”

„Bursucul”, fost mare jucător la Chelsea, a rememorat povești savuroase: „Am fost la un prinț, în Brunei, la el acasă. Cu Gullit antrenor, după ce-am câștigat Cupa: «Băieții mei dragi, nu-mi pasă dacă beți, ce faceți, doar să nu veniți cu poliția!». Băgam și masorii la meciurile alea, băteam 4-0, 5-0, eram toți beți morți. 

Și-am mers la prinț acasă, 10-15 neveste, nici nu știai câte sunt pe acolo, avea și-o grădină zoologică. Înaintea noastră a fost echipa lui Real Madrid. Și-am auzit noi că ălora le dăduse câte un ceas Rolex. De-abia așteptam. Ne-a ținut un discurs acolo, ne-a dat apoi câte o pungă. Am mers la autocar, să plecăm de la el, când colo... Era harta Bruneiului, să moară... Noi voiam ceasuri, ceva... Incredibil".

Cum l-a emoționat un homeless la Londra

Petrescu nu se consideră apreciat la el acasă. A explicat de ce: „Românii nu știu să aprecieze, te bagă în seamă abia după ce mori. Am fost cu actuala soție la Londra, am participat la un turneu cu Chelsea old boys. A văzut că mă știe toată lumea. Un homeless și-a dat haina jos și m-a luat în brațe: «SuperDan, nu se poate așa ceva!». Mie, unuia, mi s-a făcut pielea de găină. 

Tot așa, am fost la un restaurant, Scalini, cel mai bun din Londra, n-am plătit nimic, plăcerea lor! Mi-am luat cea mai scumpă valiză, la fel. La noi? Niciodată! Doar înjurături. De zece ani merg la același restaurant, o dată nu am avut o masă gratis! O geantă, nimic... Nu știm să apreciem valorile, pe Hagi, Nadia, Năstase, Țiriac", s-a plâns tehnicianul campioanei.

„Te vor Valdano și Capello”

Fost fundaș în Serie A, la Foggia și la Genoa, apoi în Premier League, la Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford și Southampton, fost fotbalist emblematic al Generației de Aur, Dan Petrescu a fost pe lista "galacticilor", dar la mijlocul anilor '90 a refuzat superoferta pentru a rămâne la Londra: „Ca jucător, am fost dorit la Real Madrid, dar n-am vrut să plec de la Chelsea! 

Și Ajax m-a vrut. Giovanni Becali, agentul meu, mi-a zis: «Te vor Valdano și Capello». Mulțumesc, dar mă simt bine la Chelsea. Ca jucător, nu mă gândeam la bani, apoi, ca antrenor, am realizat, că am făcut multe erori astfel". 

Am superstiții... Nu trebuie să văd o mireasă. Să nu-mi dea unul mesaj sau să mă sune de la echipa adversă! Să nu dea autocarul cu spatele: «Mă, lasă-mă aici, dracu"!». Să nu treacă o pisică neagră prin fața mea. Dacă am avut adidași sau o bluză când am câștigat, nu mai ies din ele. Când scriu echipa cu roșu, depinde de pixul cu care scriu
- Dan Petrescu

VIDEO Conflictul lui Dacian Varga cu Dan Petrescu: „M-a înjurat! I-am spus și lui Șiman, aveam o relație bună cu el”

Citește și alte știri cu Dan Petrescu:

VIDEO Episod de pomină cu Dan Petrescu și Gică Popescu: „Eram disperați să ne vadă gagicile!”

Bobonete i-a spus lui Dan Petrescu „cel mai tare banc” cu Prunea: „Ha-Ha! E o glumă tristă pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
balotelli
balotelli  •  01 Iunie 2022, 13:18
Postat de tristan pe 01 Iunie 2022, 10:05

ce te apuci tu, neica nimeni ,sa judeci un om care a facut toata viata performanta..performanta se plateste peste tot in lume, care e problema ta??..si daca esti asa curios de perosana lui ,de ce nu te uiti la tot episodul cu el filmat pe vloggul lui Bombonete...

Ai dreptate. Nu ar trebui să judecăm deciziile altora, dacă nu ne afectează pe noi. Până la urmă, se pare că acest site nu-i chiar unul de 2 lei. Înveți ceva în fiecare zi. Azi am învățat de la Tristan că nu-i frumos să judeci oameni pe un site unde mai toată lumea înjură pe toată lumea. De mâine, voi fi alt om. N-o să mai scriu despre Petrescu, să nu-l întristez pe Tristan și să nu-l supăr pe vasileroaită - îngerul păzitor al Bursucului pe Gsp.

balotelli
balotelli  •  01 Iunie 2022, 13:12
Postat de vasileroaita pe 01 Iunie 2022, 09:37

Banuiesc ca tu, daca ai fi fost in locul lui, ai fi platit din buzunar 400.000 pentru a primi un salariu de 300.000! Plus ai fi renuntat la banii multi primiti ca prime de la club. Da, stiu ca exista si cetateni care fura de la ei ca sa dea altora!!

Am mai avut discuția asta. Dacă visul lui era să antreneze naționala, cum a spus, nu s-ar fi uitat la niște bani cu care tot el declara că nu știe ce să mai facă. Nici tu n-ai fi făcut-o. Sunt sigur că ți-ai fi urmat visul, dacă era cu adevărat ce îți doreai, fără să-ți pară rău după bani.

Dobermannul
Dobermannul  •  01 Iunie 2022, 10:25

"un om care a facut toata viata performanta" Exact ultima performanta fiind castigarea campionatului in extremis in fata "antrenorului" Becali cu ajutorul a doua ofsaiduri. Si ne mai miram ca suntem la coada cozii in fotbal.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează