FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, reacție nervoasă la adresa LPF! Antrenorul CFR-ului e scos din minți de o regulă: "Poyet și Zola râdeau când le-am zis"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 19:07

CFR Cluj a revenit pe primul loc după victoria cu Concordia Chiajna, scor 2-0. Ardelenii au două puncte peste FCSB și 8 peste CS U Craiova, însă Dan Petrescu nu are liniște. 

Sistemul competițional îl deranjează pe antrenorul ardelenilor, iar ideea cu înjumătățirea punctelor a fost comentată de acesta cu prietenii Gustavo Poyet și Gianfranco Zola. 

"În play-off o să fie 10 finale. Toată lumea o să joace 10 finale. Încă nu înţeleg acest criteriu: termini la 17 puncte de locul 6, după care ei sunt lângă mine. Ne rupem picioarele ca să ajungem unde am ajuns şi apoi ne iau jumătate din puncte!

Şi Hagi zice la fel, şi eu zic la fel. Nu înţeleg nimic! Noi vorbim, noi auzim! Mi se pare penibil.

Când le-am spus prietenilor mei, lui Gustavo Poyet, lui Zola (n.r. foşti colegi la Chelsea), râdeau, că nu înţelegeau. Cum să vă ia punctele?! Păi, ne iau punctele", a declarat Dan Petrescu conform TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
mountytoma
mountytoma  •  07 Februarie 2018, 15:43

daca e sa judecam la rece, punctele nu ar trebui injumatatite! ar trebui ca echipele sa ramana doar cu punctele castigate impotriva colegelor de play-off sau resp play-out! adica cfrul sa ramana doar cu punctele castigate impotriva FCSB, Craiovei, Astrei etc. le-o conveni sau trebuie sa intervina iar DNA la arbitri ca sa ajunga trofeul iar la Cluj?

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 14:27

In ce priveste "linistea"echipelor de la mijlocul clasamentului se poate interveni cu diferenta de drepturi tv ,sau de unde mai castiga bani. Dar comportamentul echipelor din play-off clasate la urma cum este ? De cazut in B nu mai pot sa o faca ,eventual sa ajute vreuna dintre echipele candidate la primul loc. La fel cu primele din play-out. E o decizie stupida ,sa anulezi eforturile unei echipe jumatate de campionat.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 14:23

E amuzant cum ne dam cu presupusul fata de opiniile celor mai buni antrenori la ora actuala din Liga1.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează