FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Dan Petrescu recunoaște discuțiile privind revenirea în Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 20:57

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul chinezilor de la Guizhou Hengfeng, admite că au existat discuții pentru revenirea lui în Liga 1 în această iarnă.

"Au fost discuţii, dacă m-ar interesa revenirea. Am spus că nu pot să mă întâlnesc şi să vorbim, pentru că am contract. Dacă nu aveam contract, eram dispus să vorbesc cu oricine.

Nu am vorbit cu Gigi Becali. Dânsul are antrenor. Imediat după plecarea lui Dică a vorbit cu Teja, l-a pus şi nu vreau să zic dacă şi cu parcă. Nu am vorbit.

În momentul când nu am echipă, nu pot să stau acasă, toată lumea ştie. Indiferent de numele echipei, vreau să antrenez. Şi vreau să mă simt bine. Pentru că dacă stau acasă îmi ies din mână, pierd. Şi atunci prefer să fiu pe teren. Şi orice club serios care are intenţii să mă ia, normal că merg cu plăcere", a declarat Petrescu pentru TV Telekom Sport. 

Dan Petrescu a părăsit Liga 1 la finalul sezonului trecut, încununat cu titlul de campion al României pe banca celor de la CFR Cluj.

Vezi și: 

"Nu am mai vorbit cu domnul Becali, dar nu l-aș felicita pentru alegerea lui Teja" » Adversarul din Liga 1 critică decizia celor de la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
chromophobia
chromophobia  •  03 Ianuarie 2019, 06:32

Un antrenor de rezultate care e prea lesinat dupa bani

alexbibirica1
alexbibirica1  •  03 Ianuarie 2019, 02:24

la Steaua se doresc antrenori precum dica sau teja. becali george nu poate sa fie la dispozitia unui antrenor ca Dan Petrescu.

catalynn
catalynn  •  03 Ianuarie 2019, 00:30

Hopaaa ... L-ati prins pe Bursuc! :-))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează