FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Nu am mai vorbit cu domnul Becali, dar nu l-aș felicita pentru alegerea lui Teja" » Adversarul din Liga 1 critică decizia celor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 18:35

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, crede că Gigi Becali a greșit când l-a numit pe Mihai Teja în funcția de antrenor principal la FCSB. 

"Nu am mai vorbit de mult timp cu domnul Becali, dar în niciun caz nu l-aș felicita pentru că l-a ales pe Mihai Teja. Fără să am nimic cu el, mi se pare un om OK, nu îl cunosc personal, dar dacă vrea să facă performanță trebuie să aducă un altfel de antrenor.

Nu cred că ar accepta domnul Becali un antrenor străin. E prea impulsiv și nu cred că i-ar accepta ideile. E prea dificil la un moment dat, prea posesiv.

E important că FCSB are bani și are jucători, dar are nevoie și de un antrenor cu încrederea patronului", a declarat Iftime la Pro X. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Harlem Gnohere are doi favoriți în Liga 1, niciunul de la FCSB: "Sunt incredibili!" » Unul joacă la marea rivală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  03 Ianuarie 2019, 12:06

Este firesc sa nu-l "felicite" pe Becali pentru ca l-a adus la conducerea FCSB pe Teja pentru ca "pepiniera suceveana" s-a mutat pe Mures, la Gaz Metan. Astfel ca din 2019 "Zgaberte" Iftodie ramane cu jucatorii sai in batatura si cu conturile goale.

catalynn
catalynn  •  02 Ianuarie 2019, 22:17
Postat de rusine_rinamo_ksv_csa pe 02 Ianuarie 2019, 22:05

da chiar asa, ce simplu e. oare ailalti finantatori de ce nu fac asa?

Bai Abigayl, ia exemplu de la Mosnegutu, dumnealui e fcsbist ca si tine ... am vazut ca de Revelion erai prezent sa pupi mâna finanțatorului. Asa ceva!? Chiar si Iosef a stat ascuns dupa clone, sa nu știm ca e el :-))))

rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  02 Ianuarie 2019, 22:05
Postat de martinpen pe 02 Ianuarie 2019, 21:09

Ce finantator e Becali ca nu inteleg? El cumpara jucatori cu banii din Europa si din drepturile tv , nu cu banii lui... De cate ori a bagat bani de la el, in trecut, au fost cu dobanda, imprumuturi, nu finantare...

da chiar asa, ce simplu e. oare ailalti finantatori de ce nu fac asa?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează