FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu cere 3 schimbări majore în Liga 1: „Faceți asta și veți vedea cum fotbalul românesc se duce sus”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 22:24 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 23:32

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, cere schimbarea regulamentelor din Liga 1. „Bursucul” propune 3 modificări majore prin care consideră că fotbalul românesc va crește.

Un contestatar înrăit al sistemului cu play-off / play-out, Petrescu cere:

  • revenirea la un format cu 18 echipe
  • renunțarea la regula U21 
  • introducerea urgentă a sistemului VAR
Șumudică, un nou atac la Dan Petrescu: „CFR juca mai bine cu mine, lumea venea la stadion!” + ce spune de lupta la titlu cu FCSB
CFR Cluj
Șumudică, un nou atac la Dan Petrescu: „CFR juca mai bine cu mine, lumea venea la stadion!” + ce spune de lupta la titlu cu FCSB

„Mi se par incredibile aceste reguli din campionatul românesc! Chiar dacă se supără lumea... Uite, tac din gură dacă-mi spuneţi alte ţări cu jucători under 21. Apoi, există undeva în lume să-ţi ia jumătate din puncte? Mi-a zis un prieten din Anglia să-i dau în judecată să iau punctele. Altă problemă, absența VAR-ului. 

Mi s-ar părea normal un campionat cu 18 echipe, 34 de meciuri, tur-retur şi plecat acasă. Nu avem echipe? Timişoara, Craiovele sunt două, Argeşul, Bacăul, Sibiul, Petrolul...Toată lumea are 18 sau 20 de echipe. Jucăm 34 de etape, nu mai iei punctele, nu bagi copii sau juniori. Pune VAR şi dă-ne bani! Statul, sponsorii, să dea bani. 

Să vedeţi cum fotbalul românesc se duce sus, în Champions League şi Europa League. De ce nu se face campionat de 18 echipe? Vreau să ştiu şi eu! Când am luat campionatul cu Unirea Urziceni, erau 11 echipe care se băteau la campionat, erau sus. Aşa e un campionat frumos, nu cu play-off şi play-out. Asta e părerea mea şi o susţin!”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Sepsi - CFR

Citește alte știri din Liga 1:

Suma uriașă pe care Nelu Varga susține că a investit-o la CFR Cluj » Câți bani cheltuie lunar
CFR CLUJ
Suma uriașă pe care Nelu Varga susține că a investit-o la CFR Cluj » Câți bani cheltuie lunar
Cutremur în DDB: „Nu mai candidez. Atât am putut. De bani întrebați-l pe Elias!”
DINAMO
Cutremur în DDB: „Nu mai candidez. Atât am putut. De bani întrebați-l pe Elias!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (42)
189254898748309
Claude SH  •  25 Februarie 2022, 12:39
Postat de Francisco Dascal pe 24 Februarie 2022, 14:00

ASTA e necesar Dane,punctele 2,3 din acest coment.Sistemul VAR nu rezolva nimic deoarece tot arbitri revad fazele in carul VAR,iar la noi totul e corupt atat in SPORT cat si POLITICA.Sistemul VAR functioneaza cu greseli si in campionatele mari,dar acolo lipseste coruptia din viata de toate zilele.La noi asta e BOALA NATIONALA.Chestia cu 18 echipe vise(eventual trebuie redus ) regula U21 trebuie scos si trebuie facut campionat de tineret si sa joace in deschidera meciului de seniori ca pe vremuri.

Nu e chiar tot corupt! Haideți sa vedem și faptele bune!

189254898748309
Claude SH  •  25 Februarie 2022, 12:38

Asa sa se facă!

tororosso
tororosso  •  24 Februarie 2022, 18:43

Mare adevăr a grăit Bursucul „Faceți asta și veți vedea cum fotbalul românesc se duce sus” ... în sus adică la ceruri este deja iar sfinții Burleanu & Iorgulescu le cântă prohodul .

Vezi toate comentariile (42)
Comentează