FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Dan Petrescu se așteaptă ca Dinamo să joace sub presiune: "Nu ne gândim la primul loc"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 15:57

Dan Petrescu a prefațat meciul pe care CFR Cluj îl va disputa în Ștefan cel Mare împotriva lui Dinamo și se așteaptă ca presiunea să fie mai mare pentru echipa lui Miriuță. 

Tehnicianul celor de la CFR Cluj a adăugat că deocamdată nu se gândește la primul loc, însă obiectivul principal este calificarea în play-off.

"Când joci împotriva lui Dinamo nu poate sa fie meci usor, indiferent pe ce loc se află Dinamo. Au un lot valoros, jucători care pot să facă diferenţa, au un public fantastic, ştim cât de greu va fi, antrenorul cunoaşte foarte bine echipa noastră.

Fiind un meci în deplasare, eu mă mulţumesc să nu pierd. Dacă nu pierdem, pentru mine e rezultat pozitiv. Presiunea cred că e mai mare la Dinamo. Nu ne gândim la primul loc, ci doar la play-off. Când ajungem în play-off o să ne gândim şi la alte lucruri", a spus Dan Petrescu, citat de TV Telekom Sport.

Meciul dintre Dinamo și CFR Cluj se va juca duminică, de la ora 20:45 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  17 Noiembrie 2017, 23:30

Ce mare domn si diplomat e ,dar sa vezi ce tuna si fulgera daca cumva va pierde (improbabil)..S-ar putea sa fie un mic aranjament si sa le dea un punct.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează