FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu știe de ce mai rămâne Hagi în România: "După asta o să plece"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 17:09

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a comentat declarațiile lui Gică Hagi din ultima conferință de presă conform cărora s-a săturat de fotbalul românesc și vrea să plece din România.

Tehnicianul ardelenilor spune că principalul obiectiv al lui Hagi e legat de fiul său, Ianis, pe care-l și laudă.

"Nu cred că o să plece. O să rămână cu Ianis până o să fie cel mai bun jucător din România şi poate după asta o să plece. Puteţi să-i întrebaţi pe cei din staff-ul meu ce le-am spus de Ianis Hagi. Am văzut câteva amicale şi am rămas impresionat de felul cum arată, fizic. Mi se pare că este o schimbare mare.

Chiar dacă Gică e supărat, perioada asta în Italia l-a ajutat foarte mult. L-a maturizat, are forţă, are atitudine... Va fi un jucător important în campionatul românesc şi sunt convins că va fi un jucător important şi pentru naţionala României.

Nu a fost o experienţă nereuşită. La 19-20 de ani să fii la Fiorentina a fost o experienţă sută la sută reuşită. Am văzut şi la meciul de ieri. Este un jucător total schimbat în bine", a declarat Dan Petrescu.

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (5)
caminero
caminero  •  03 Februarie 2018, 22:57

"O să rămână cu Ianis până o să fie cel mai bun jucător din România şi poate după asta o să plece" În cazul ăsta, o să stea Ragele p-aci prin țară pînă la adînci bătrîneți ...

lukasoil17
lukasoil17  •  03 Februarie 2018, 20:31

da impresionant ...50 de kg cu tricoul ud....

titiduru22
titiduru22  •  03 Februarie 2018, 20:29

E clar , nu scapam de el !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează