FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Dan Petrescu a vorbit despre antrenorul aflat pe lista rivalei FCSB: „Era un pitbull, rupea terenul”

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul campioanei României, CFR Cluj, a comentat posibilitatea ca Tony Da Silva (42 de ani), fostul jucător al ardelenilor, să preia banca tehnică a celor de la FCSB.
Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul campioanei României, CFR Cluj, a comentat posibilitatea ca Tony Da Silva (42 de ani), fostul jucător al ardelenilor, să preia banca tehnică a celor de la FCSB.

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 17:59 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 18:40

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat posibilitatea ca Tony Da Silva (42 de ani), fostul jucător al campioanei, să preia banca tehnică a celor de la FCSB. 

Tehnicianul grupării din Gruia a spus că portughezul a fost un mare jucător și că îi urează baftă, în cazul în care va fi numit antrenorul principal al roș-albaștrilor. 

Tamaș a făcut scandal după ratarea play-off-ului: „FRF și LPF să ia măsuri! Zici că venim duminica la grătar, ne batem joc!”
PLAY-OFF
Tamaș a făcut scandal după ratarea play-off-ului: „FRF și LPF să ia măsuri! Zici că venim duminica la grătar, ne batem joc!”

Dan Petrescu, despre Tony, dorit pe banca rivalei FCSB

„Tony era un luptător, un pitbull, rupea terenul. Nu știu dacă se duce la FCSB. Dacă se duce îi urez baftă. A jucat fundaș dreapta ca mine, a fost un mare jucător. 

Sper să înceapă o carieră de antrenor și să aibă rezultate, nu am nicio problemă”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Universitatea Cluj. 

Tony da Silva, al doilea pe lista lui Becali, după Valentin Iliev 

Dacă Valentin Iliev, aflat în pole-position pentru banca tehnică a celor de la FCSB, nu va accepta doleanțele, Becali își va îndrepta atenția către al doilea nume de pe listă. FCSB a luat deja legătura cu impresarul lui Tony Da Silva.

Tony este în acest moment „secund” la Pacos Ferreira, în prima ligă a Portugaliei, și mai are o ofertă din Liga 1, de la FC Argeș. Piteștenii îl consideră omul potrivit în lupta pentru evitarea retrogradării. 

Și Da Silva cunoaște bine fotbalul românesc. A jucat 4 sezoane la CFR Cluj, între ianuarie 2007 și ianuarie 2011. A cucerit două titluri de campion în România. 

Dan Petrescu a vorbit despre antrenorul aflat pe lista rivalei FCSB: „Era un pitbull, rupea terenul”
Tony Da Silva, în tricoul lui CFR Cluj. Foto: Arhivă GSP

Tony a stat pe bancă la echipe mici din Portugalia, „secund” la Academico Viseu și Freamunde, „principal” la Oliveirense, Braganca și Vilar Perdizes. În 2019, portughezul s-a alăturat staff-ului condus de Toni Conceicao, fostul său antrenor de la CFR, la naționala Camerunului. 

 Adailton, varianta „Joga Bonito” 

Ultimul nume aflat pe lista lui Gigi Becali este cel al lui Adailton, brazilianul care a impresionat la FC Vaslui între 2010 și 2012. 

Dan Petrescu a vorbit despre antrenorul aflat pe lista rivalei FCSB: „Era un pitbull, rupea terenul”
Adailton, în tricoul lui FC Vaslui. Foto: Arhivă GSP

Adailton a reapărut în actualitatea fotbalistică a Ligii 1 în luna septembrie a anului trecut, atunci când Valeriu Iftime a vrut să îl aducă antrenor la FC Botoșani. Finanțatorul grupării din Moldova i l-ar fi recomandat inclusiv lui Becali. 

Nu ar fi la prima aventură ca manager. A început ca „secund” la Poli Virtus și a mai pregătit-o pe Vigor Carpento, în ligile inferioare din Italia. S-a mutat în Brazilia, unde a fost „secund” la Juventude, formație care a retrogradat în liga a doua. Momentan, este „interimarul” echipei, care încearcă să găsească un antrenor principal până la startul sezonului, programat pe 9 aprilie. 

Adailton, trecut în cariera de fotbalist pe la Parma, Verona, Genoa sau Bologna, ar fi și pe placul managerului Mihai Stoica, un fan al fotbalului din Peninsulă. 

VIDEO. Match Preview FCSB - Sepsi

Citește și: 

Remarcatul-surpriză al lui Panduru din echipa Farului: „Joacă bine oriunde îl pui”

Galeria Rapidului vrea ce Angelescu spune că nu se poate: „Nu putem vorbi despre așa ceva”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează