FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Răsturnare de situație » CFR Cluj ar fi ratat transferul în ultimul moment

Dan Petrescu // FOTO: Imago
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 18:20 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 18:38

Transferul lui Facundo Ferreyra (30 de ani, atacant), liber de contract, la CFR Cluj ar fi picat.

Chiar dacă mutarea părea iminentă, Ferreyra, prezent în Ardeal în ultimele zile, nu a mai semnat cu campioana României. 

Conform Fanatik, CFR ar fi trebuit să achite impresarilor lui Facundo în jur de 400.000 de euro. „Ferovierii” n-au fost de acord, iar negocierile s-au împotmolit.

Dan Petrescu și-l dorea pe Ferreyra

Înainte de meciul cu Gaz Metan (2-1), antrenorul lui CFR Cluj a vorbit despre Ferreyra.

„Trebuie să-i întrebați pe cei din club. Am înțeles că se fac toate eforturile ca să fie adus, restul... Sper să vină cât mai repede. Rezultatul de la vizita medicală e foarte bun. A fost o problemă mică, dar am înțeles că s-a rezolvat”, a spus Petrescu la o conferință de presă.

Este un jucător pe care ni-l dorim, cu experiență, care ar putea să ne ajute foarte mult. Să vedem dacă vom reuși să ajungem la un acord cu el. A ajuns la Cluj. Va face vizita medicală și după aceea ne ocupăm de semnarea contractului. E un jucător valoros, care ne va ajuta foarte mult
Bogdan Mara, director sportiv CFR Cluj, zilele trecute

CFR Cluj l-ar fi ratat pe Facundo Ferreyra

Facundo Ferreyra este un fotbalist cu CV impresionant. Crescut de CA Banfield, în Argentina, el a fost adus în Europa de Mircea Lucescu în 2013, pe vremea când „Il Luce” o pregătea pe Șahtior. Antrenorul român l-a antrenat pe Facundo Ferreyra 4 ani la Șahtior, înainte ca acesta să meargă liber de contract la Benfica.

Facundo Ferreyra a avut o scurtă experiență și în Premier League, la Newcastle United, însă nu a bifat nicio partidă în tricoul „coțofenelor”, unde a fost legitimat între 2014 și 2015. A evoluat doar pentru formația U23 a lui Newcastle, unde a marcat un gol în 8 apariții. 

După 3 ani în care a fost legitimat la echipa din Lisabona, în 2019/2020 fiind împrumutat la Espanyol, Facundo a mers în februarie 2021 la Celta Vigo, unde a rezistat doar câteva luni. Din iulie este liber de contract, astfel că CFR Cluj a putut rezolva transferul său chiar și acum, după încheierea perioadei de mercato.

La ultima echipă pentru care a evoluat, Celta Vigo, Facundo Ferreyra a adunat 13 meciuri și un singur gol. Cea mai bună perioadă a carierei a avut-o la Șahtior, 115 meciuri și 60 de goluri, mai bine de 0,5 goluri pe meci!

VIDEO. Goluri superbe înscrise de Facundo Ferreyra

Citește mai multe știri despre CFR Cluj

EXCLUSIV Război civil la CFR Cluj: „Ești cu Șumi? Nu joci!” » Titular suspectat de Dan Petrescu de legături cu fosta conducere

Ilie Dumitrescu, revoltat după ce Latovlevici a dezvăluit motivul despărțirii de CFR: „N-am să înțeleg chestia asta niciodată”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează