FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ilie Dumitrescu, revoltat după ce Latovlevici a dezvăluit motivul despărțirii de CFR: „N-am să înțeleg chestia asta niciodată”

Ilie Dumitrescu
Foto: GSP
Ilie Dumitrescu Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 09:08 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 09:40

Ilie Dumitrescu (52 de ani), fost fotbalist și antrenor, a comentat declarațiile lui Iasmin Latovlevici despre despărțirea de CFR Cluj.

După ce Latovlevici a dezvăluit că a refuzat să meargă la echipa a doua a clujenilor, odată cu venirea lui Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu îi dă dreptate fundașului stânga, spunând că nu înțelege această practică a cluburilor din România.

„Nu înțeleg fenomenul ăsta. Ok, nu mai ești în planul antrenorului, cluburile ar dori să rezilieze. Nu înțeleg tratamentul ăsta să trimiți un jucător să se antreneze la echipa a doua. Mi s-a întâmplat și mie la FCSB. 

Veneam la un antrenament și am văzut doi jucători - Baciu și un portar sud-american, cred că Zapata. Am oprit mașina, erau pe un teren. Ei se antrenau undeva separat. Și atunci i-am chemat la antrenament. Nu poți să nu te antrenezi la prima echipă. 

„Calculele” lui Dan Petrescu: „Sigur terminăm pe doi, fără să batem Germania!”
Germania - România
„Calculele” lui Dan Petrescu: „Sigur terminăm pe doi, fără să batem Germania!”

S-au simțit diferit după ce i-am băgat la antrenament cu prima echipă. Ei își primeau salariul la zi. Nu puteam să accept ca niște jucători, care au făcut ceva pentru un club la un moment dat, că se antrenează pe acolo. N-am să înțeleg chestia asta niciodată. Mi se pare foarte ieftin”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digisport.

Iasmin Latovlevici: „Am rămas șocat că nu m-a vrut antrenorul nou”

Noul transfer al celor de la FC Argeș a vorbit joi seară pentru prima dată după despărțirea de clujeni, spunând că l-a surprins decizia lui Dan Petrescu de a nu-l dori la echipă.

„Totul a decurs foarte repede, în două ore am rezolvat tot cu CFR. Nu puteam să stau la o echipă la care nu jucam, nu voiam să păcălesc pe nimeni. Am început bine în acest campionat, am jucat 5 meciuri, am și contribuit la succesele din campionat.

Mi-a spus cineva că am fost cel mai bun fundaș stânga al campionatului după primele etape. Am rămas șocat că nu m-a mai vrut antrenorul nou. N-am acceptat să mă duc la echipa a doua. Ne-am înțeles să plec. 

Cu CFR am adăugat două trofee în palmares, un titlu și o Supercupă, a fost o perioadă frumoasă per total, mă bucur că l-am cunoscut și pe Marian Copilu. Cu Șumudică aș fi continuat, probabil. N-aveam niciun motiv să plec. Acum l-au adus pe Florin Ștefan, au schimbat strategia. 

Am jucat mai puțin decât mă așteptam la CFR. Dar am avut și eu un aport. Sper că oamenii de acolo s-au simțit bine cu mine, pentru că și eu m-am simțit bine cu ei”, a declarat Latovlevici la „Digi Sport Special”.

VIDEO Dan Petrescu, despre parcursul lui Sheriff Tiraspol: „Sunt șocat!”

Contract în suspans » Mircea Rednic încă nu a semnat cu Dinamo și e incert pentru meciul cu UTA

S-au prăbușit! Două vedete de la FCSB sunt de nerecunoscut și au pierdut și naționala: cifrele sunt îngrijorătoare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mihaird
mihaird  •  02 Octombrie 2021, 14:12

Imi pare rau de Latovlevici ... In momentul asta cred ca e mai bun ca si Camora. A ajuns sa joace la echipa a2a e vina lui . Atunci cand a semnat contractul trebuia sa-si puna clauza in contract care sa-l protejeze. La varsta si experienta care o are trebuia sa stie lucrul asta, nu te apuci si semnezi contractul oricum.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  01 Octombrie 2021, 19:11

Camora face echipa la CFR iar Lato se vedea ca e peste el asa ca la eliminat si a adus pe copilul împins de Radoi care cu toata sustinerea va deveni victima

521566648047927
Mircea Stoian  •  01 Octombrie 2021, 15:03

Imi pare rau de cfr ca nu isi gaseste un antrenor ca lumea ,cu dan ajunge rau de tot,nu e antrenor se vede cum ii tine pe teren pe cei trei "super"Deac,costachi si abraham paun.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează