FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ANALIZĂ GSP S-au prăbușit! Două vedete de la FCSB sunt de nerecunoscut și au pierdut și naționala: cifrele sunt îngrijorătoare

Darius Olaru și Ovidiu Popescu au un randament de nerecunoscut în acest sezon +48   FOTO
Darius Olaru și Ovidiu Popescu au un randament de nerecunoscut în acest sezon

Articol de , , - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 07:05 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 09:28

Darius Olaru și Ovidiu Popescu, cei doi mijlocași de la FCSB care au fost printre cei mai buni în sezonul trecut, au un randament de nerecunoscut acum, motiv pentru care au pierdut și echipa națională.

FCSB are un start de sezon horror, iar una dintre explicații poate sta în randamentul foarte slab ce l-au avut doi fotbaliști care în sezonul precedent au fost printre cei remarcați. Numele lor: Darius Olaru și Ovidiu Popescu, doi dintre cei 3 titulari ai liniei de mijloc.

InStat îi vede în regres

GSP a mai scris și în urmă cu câteva săptămâni despre sezonul modest al lui Olaru. Prestațiile lui sunt mult sub ceea ce a arătat în 2020-2021, dar nici măcar atunci echipa n-a avut un sezon formidabil. 

Oglinda perfectă a modului în care Olaru, 23 de ani, a decăzut e oferită inclusiv de indexul InStat. În tot sezonul trecut, Darius a avut o medie excelentă, de aproape 270. Acum, la un volum de 4 ori mai mic de meciuri disputate, media e cu 15% mai scăzută. Doar 229.

9 goluria marcat Olaru în sezonul trecut, în care a jucat 41 de meciuri, în vreme ce în sezonul actual, în 10 apariții, n-a reușit încă să înscrie

Și Ovidiu Popescu e în regres

Cam la fel stau lucrurile și cu Ovidiu Popescu (27 de ani). În sezonul trecut se afla printre cei care au fost cel mai folosiți din lotul roș-albaștrilor. Indiferent că a evoluat ca mijlocaș sau fundaș, a fost mereu printre evidențiați. 

Tocmai din acest motiv a avut o medie relativ bună a indexului InStat, 252. Acum, n-a mai realizat nici pe departe aceleași prestații și a scăzut la 230. Cei doi au fost penalizați pentru cum au arătat în ultima vreme și de către selecționerul Mirel Rădoi. 

Ovidiu Popescu fusese un om important în prima acțiune pentru preliminariile CM, cea din luna martie 2021. Acum, a fost ocolit la selecție și în septembrie, dar și pentru „dubla” cu Germania și Armenia, din octombrie. 

Olaru e în aceeași situație. Mirel l-a convocat pentru tripla cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia, dar acum, după cum l-a văzut, a decis că nu mai merită să mizeze pe el.

+44 FOTO

2 selecțiiare Olaru în naționala de seniori, amicalul cu Georgia, scor 1-2, și partida din preliminariile CM, România - Liechtenstein 2-0

Transfermarkt spune că progresează 

Firma de monitorizare InStat arată că Olaru și Ovidiu Popescu sunt în cădere, însă nu același lucru îl susține și site-ul transfermarkt, cel care s-a specializat în a oferi cote jucătorilor cât mai aproape de adevărata lor valoare. 

Pentru Olaru, pagina respectivă a actualizat nivelul său, care a urcat la 4 milioane, față de 3,5 milioane cât valora în iunie.

2 selecțiiare și Ovidiu Popescu, ambele în luna martie, în campania de Mondial: jocurile cu Macedonia, 3-2, și Germania, 0-1, în ambele fiind integralist

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Chindia Târgoviște - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

ANALIZĂ Jucătorul de „milioane” de la FCSB, accidentat » Intrase în vizorul naționalei

FCSB întâlnește loserul perfect » Are un bilanț șocant împotriva roș-albaștrilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
doar..titi
doar..titi  •  01 Octombrie 2021, 21:02

olaru e ..doar o promisiune!!cand echipa ii avea pe man , coman , morutan ..actiunile curgeau .. iar pe langa protagonisti -puteau creste linistit un olaru pe principiul ca si o veverita oarba ..gaseste din cand in cand cate o aluna !!acum , cand trebuie sa fie el protagonistul ...toate lipsurile si sistemul lui haotic de joc ...sunt impotriva lui !!olaru e si o provocare ..si are nevoie de o mana forte sa-l slefuiasca !!

foresta_dudelange
foresta_dudelange  •  01 Octombrie 2021, 19:34
Postat de c23665 pe 01 Octombrie 2021, 14:08

Am vazut asta la ultimul 4-1.Camora chiar a fost horror! Pentru FC FKSB!!!

A fost excelent cu Botoșani. Pentru Botoșani

leu.mr
leu.mr  •  01 Octombrie 2021, 15:48

Olaru a trimis titlul la Cluj, anul trecut, facind faultul inutil in margine provocind astfel lovitura libera care a dus la egalarea din min. 90. In meciul cu Clinceni a produs golul acestora pasindu-i perfect unui adversar desi nu era jenat de nimeni. Ar trebui sa mai stea un pic pe banca de rezerve...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează