FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dan Petrescu trimite săgeți spre Gigi Becali: "E deplasat ce a spus, să se gândească la asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 20:43

Temperamentul coleric al lui Dan Petrescu a fost un impediment serios în venirea "Bursucului" la FCSB în această iarnă, după destituirea lui Nicolae Dică.

Până să se orienteze spre Mihai Teja, Gigi Becali a dezvăluit în direct la TV că, în cazul în care l-ar aduce pe Dan Petrescu la FCSB, i-ar stipula acestuia o clauză specială în contract, care îi interzice să înjure jucătorii.

Antrenorul care a făcut-o campioană pe CFR Cluj a reacționat și se apără în fața acuzelor latifundiarului:"A fost o declarație deplasată a domnului Becali. El trebuie să se gândească că relația mea cu jucătorii a fost tot timpul excelentă, oriunde am antrenat", a spus Dan Petrescu la Pro X.

Pe vremea când antrena CFR Cluj, camerele TV îl surprindeau deseori pe "Bursuc" înjurându-și jucătorii, așa cum s-a întâmplat după într-un meci CS U Craiova - CFR, când Petrescu l-a insultat dur pe Cristi Manea.

Vezi și: Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești ;) Gestul uriaș făcut de Dică pentru Teja

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
whiteredarad
whiteredarad  •  30 Decembrie 2018, 13:21

Ciudata comparatie D Petrescu vs Gigi becali. Dan Petrescu, in timpul meciului e un tip vulcanic, poate mai si injura, uneori impersonal, alteori, poate ,..."la obiect". Dar isi respecta si isi apara jucatorii, vizavi de terti. Pe linga el, Gigi Becali isi trateaza "subordonatii" ca pe obiectele personale,..as zice ..ca pe oi. Ii ridiculizeaza, ii jigneste, ii demobilizeaza, sau ii lauda si le atribuie calitati peste evidenta lor valoare. Intre cei doi...doar Dan Petrescu merita citat, Becali, un tip ce s-ar vrea credincios-ortodox, pune banul deasupra la orisice. Vorba lui : "Pe banii mei,...eu comand..." este chiar celebra, pentru ca el vrea sa comande si peste meseria si peste onoarea sau munca altora. Romania a ajuns rau cing Gigi Becali a devenit o persoana importanta, de referinta. Sfertodoct, "latrator", fara respect fata de vizavi-ul sau Gigi Becali este de dat exemplu la : "cum nu trebuie sa fii". E parerea mea, desi GSP "il cultiva", cred eu,...nu dezinteresat.

martinpen
martinpen  •  30 Decembrie 2018, 12:52
Postat de Alexandru Chis pe 30 Decembrie 2018, 00:42

Cumva Dan Petrescu neaga ca a injurat fotbalistii? A vazut o lume intreaga cum l-a injurat pe Manea!

A injurat, tu nu te injurai cu prietenii? Orice roman injura, asta nu inseamna ca e dusman cu cel pe care il injura.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Decembrie 2018, 00:42

Cumva Dan Petrescu neaga ca a injurat fotbalistii? A vazut o lume intreaga cum l-a injurat pe Manea!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează