FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dan Puric l-a vizitat pe Gigi Becali în pușcărie: „Gigi este admirabil!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 20:00

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a acceptat invitația directorului GSP, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.RO.

Dan Puric a dezvăluit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” cum l-a cunoscut pe Gigi Becali, ce favouri i-a cerut patronului FCSB și de ce a mers să-l viziteze pe acesta la pușcărie.

- L-ați cunoscut pe Gigi Becali?
- Gigi este admirabil! Așa cum este el. M-am certat cu el pentru că este expansiv și incontrolabil. Are un suflet de aur omul ăsta. Ultima dată am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. "Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem". Și mi-a dat 11.000 de euro, deși avea averea sechestrată și îl urmăresc haimanelele astea. El a făcut mănăstiri. Numai eu știu câte pensionare a ajutat!

- Chiar v-a ajutat de fiecare dată?
- Acum, de curând, a murit o somitate a științei românești. Găinarii ăștia de la televizor n-au zis nimic pentru că sunt ignoranți. În America sau Franța se făceau funeralii naționale. A murit Radu Iftimovici, cel mai mare istoric al medicinei. L-am sunat pe Gigi: "Am nevoie de 3.000 de euro pentru o carte". "Eu nu citesc!". "O citesc eu Gigi!". Mi-a dat banii și o să iasă cartea. A făcut gesturi extraordinare. Eu pe omul ăsta îl admir pentru că a ajutat oameni sărmani. Este mai liber, mai slobod la gură și face gafe. Dar pe om trebuie să-l iubești pentru gesturile lui!

- E adevărat că l-ați vizitat și în pușcărie?
- Da, domnule. Și m-a primit! Am ținut un discurs la pușcăriași. După m-au controlat, zice unu': "Să trăiți, maestre! Noi vă respectăm, dar aveți două minute să stați cu deținutul Becali". Era un polițist mai tâmpit. "Gigi, repede că avem doar două minute". "Cine ți-a zis, mă? Ăsta toată viața stă cu mine aici. E prietenul meu!". Eu am înnebunit! Am crezut că zice de mine. El avea cărți, icoane. Era universul lui... Eu judec omul după fapte, după roadele lui. Câți oameni au averea lui Gigi și nu dau nimic? Câți? E țara plină de securiști cu bani! Niște nenorociți care nu dau nimic.

- Nu l-ați invitat la teatru?
- Ba da. L-am invitat și la teatru, și mi-a zis: "Dane, eu nu vin că nu mă pricep". Mi-a zis clar, scurt, onest! Alții vin și scriu cronici de teatru. Niște derbedei! Când te-apuci să scrii mai bine zici așa: "Am terminat Institutul de Teatru, nu mă pricep, sunt oligofren!". Gigi a zis: "Sunt incompetent!". Pune-mă pe mine să antrenez echipa de fotbal la Steaua... Iartă-mă, dar nu știu. "Domnu' Puric, puteți să gestionați Institutul de Fizică Atomică?". Dacă sunt cretin și fac parte din Guvernele României zic, da! Dar eu zic: "Nu pot, nu e competența mea!".

„PRIETENII LUI OVIDIU” | EMISIUNEA INTEGRALĂ CU DAN PURIC

Citește alte știri cu Dan Puric:

Simona Halep, Mircea Lucescu și Nadia Comăneci au fost distribuiți de Dan Puric în diverse roluri: "D-asta îmi place de Simona"

Poveste GENIALĂ! De ce a ținut Dan Puric cu Columbia în 1994: „Eram cu o babă în mașină și au intrat derbedeii ăia”

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (98)
367678170245994
Gabriel Miulescu  •  24 Februarie 2021, 14:01

Articol vechi de un an. Aveti obligatia contractuala sa-i faceti reclama? Sunteti penibili!

paiazze
paiazze  •  22 Februarie 2021, 23:40
Postat de mattteo pe 25 Noiembrie 2020, 17:20

Esti ***. Dan Purin e cea mai mare valoare a Romaniei in momentul de fata. Sunt lucruri pe care voi nu le intelegeti, sunteti total spalati pe creier de americanisme

Hahahahaha! Dan Puric cea mai mare valoare. "Nea Gigi, da-mi 3000 de euro sa scot o carte." Simbolizeaza perfect Romania de azi. Un cersetor cu coloana vertebrala 0. O fi citit, o fi cult, asta nu-l face vreun geniu. Vorbele pe care le scoate pe gura tradeaza multi neuroni prajiti.

rocky5
rocky5  •  22 Februarie 2021, 23:09
Postat de rocky2 pe 28 Februarie 2020, 01:23

A cautat mult gesepeul pana sa-i gaseasca ciobanului infractor un ridicător de osanale! Sa spui despre un hoţ ca este un om admirabil, denota ca ai lacune grave de moralitate si caracter!

Acum descopar de ce mi-ati blocat acest cont si nu l-am mai putut folosi! Pentru ca am spus adevarul! Demagogi!

Vezi toate comentariile (98)
Comentează