FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO A suferit aceeași accidentare ca Dragoș Iancu și dă detalii șocante: „Auzi cum se rupe piciorul. E o stare mare de șoc” + Cât a durat recuperarea

Dragoș Iancu
Dragoș Iancu

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 14:29 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 15:52

Dan Roman (37 de ani), antrenorul secund de la Unirea Dej, a vorbit la GSP Live despre accidentarea suferită de Dragoș Iancu (20 de ani), mijlocașul lui Hermannstadt, în meciul cu Petrolul, scor 0-0.

În urma unui fault comis de Valentin Țicu, Dragoș Iancu a suferit o fractură deschisă de peroneu. El a fost operat la spitalul privat Monza, din București, iar chirurgul Gabriel Dinu i-a transmis că va putea să joace din nou fotbal.

Dragoș Iancu a ieșit din sala de operație după 5 ore » Verdictul chirurgului + Primele declarații ale jucătorului
HERMANNSTADT
Dragoș Iancu a ieșit din sala de operație după 5 ore » Verdictul chirurgului + Primele declarații ale jucătorului

VIDEO. Dan Roman, detalii șocante: „Auzi cum se rupe piciorul”

La GSP Live, Dan Roman a povestit prin ce a trecut în 2013, când a suferit o fractură deschisă de peroneu. Totul se întâmpla în meciul dintre Gaz Metan, echipa la care juca Roman, cu FC Botoșani, scor 2-2.

„În momentul în care s-a întâmplat accidentarea lui Dragoș Iancu am primit multe mesaje de la cei care mă cunosc, le-au venit în minte imaginile cu mine. Din păcate, lucrurile astea se întâmplă. Important e cum va trece peste. Mai ales că e tânăr, poate să revină mai puternic. Totul pornește de la mental. 

Trebuie să se gândească că nu s-a terminat cariera de fotbalist și poate să revină mai puternic. E o accidentare șocantă. Am și pielea de găină, că și pe mine o să mă urmărească toată viața. E o stare de șoc în acel moment, eu nici nu simțeam durerea. Se aude cum se rupe piciorul. E o stare mare de șoc. 

Nu te gândești la ce va fi, te gândești la ce e acum. În primele 2-3 zile te sună lumea, apoi, cu timpul, intri într-o stare depresivă. La mine așa s-a întâmplat. Dar o să revină mai puternic, nu se poate altfel”, a declarat Dan Roman, fost atacant, la GSP Live.

Dan Roman: „Am revenit după 8 luni”

Dan Roman a povestit ce a urmat după operație și ce a simțit când a revenit pe teren, la 8 luni distanță de la accidentare.

„Eu mă băgam în contre, nu aveam frică. Așa am jucat și după, nu mi-a fost frică. La al doilea meci de la revenire jucam împotriva Craiovei și mi-a intrat cineva de la spate exact pe acel picior. Am ieșit bine din duel și apoi am fost OK. Dacă face o recuperare foarte bună, o să simtă pe propriul corp că e puternic și nu are de ce să îi fie frică. 

Eu am stat 8 luni până la primul meci. S-a întâmplat în decembrie, iar în august am jucat primul meci. 8 luni a durat cu totul, eu când am plecat de la recuperare eram deja bine pregătit, nu trebuia să mai completez. Eu am avut o problemă cu tija, nu puteam să joc cu ea în picior și a mai durat vreo 3 săptămâni”, a mai spus Roman.

FOTO. Atenție, imagini dure. Accidentarea gravă suferită de Dragoș Iancu

Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
FOTO: SportsPictures
Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
+12 FOTO

Citește și:

Întrebarea sfâșietoare pe care Dragoș Iancu a repetat-o pe patul de spital: „Greu de descris ce vedeam în ochii lui”

Oficialul lui Hermannstadt s-a repliat după ce l-a trimis pe Țicu „la prășit”: „Îi prezint scuzele mele și chiar sper să demonstreze că m-am înșelat în privința lui”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  25 Septembrie 2023, 18:39

Băiatul asta a stat 8 luni și pescarii vorbesc ca revine in trei luni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează