FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Dan Șucu, încă un discurs extrem de dur la adresa lui Sepsi: „Echipa e susținută din toate părțile, nimic nu e sănătos din punct de vedere economic acolo”

Dan Șucu, acționar Rapid
Dan Șucu, acționar Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 15:04 / Actualizat joi, 04 august 2022 17:09

Dan Șucu, acționarul de la Rapid, a susținut o conferință de presă la stadionul din Giulești.

Omul de afaceri a vorbit din nou în termeni duri despre Sepsi și investițiile guvernului maghiar la echipa din Sfântu Gheorghe.

Surprizele lui Becali pentru Dică » Mijlocașul de 18 ani de la Farul, aproape de transferul la FCSB + Gigi îl ia și pe Boboc!
FCSB
Surprizele lui Becali pentru Dică » Mijlocașul de 18 ani de la Farul, aproape de transferul la FCSB + Gigi îl ia și pe Boboc!

Dan Șucu, discurs dur la adresa lui Sepsi

„Am luat de pe internet o hotărâre a Consiliului Municipal Sf Gheorghe, prin care s-a instituit un concept nou pentru a susține la nivel local sportul de performanță, nu cel de masă. Hotărârea este tipărită și urcată pe internet, dar nu și anexele. Din punctul meu de vedere, e simplu. Orașul pompează mulți bani în echipă. Orașul nu are atâția bani să pompeze, deci primesc de la bugetul general. 

Va veni și va solicita defalcarea de la bugetul general. Va veni UDMR și va spune că e normal să primească, că altfel iese de la guvernare. Din taxele mele și ale dumneavoastră, veți plăti salariile jucătorilor de la Sepsi. 

Firma mea are o bază extrem de mare în Târgu Mureș, mulți dintre colegii mei sunt maghiari. Nu am nimic împotriva maghiarilor. Există însă subvenții care se dau către diferite echipe cu care nu sunt de acord. Sepsi e susținută din toate părțile. Nimic nu este sănătos acolo din punct de vedere economic. 

E un mod pentru Orban de a-și câștiga voturi în Transilvania. Faptul că se face cu banii din Ungaria, e treaba lui, dar că se face și din banii mei, nu mai e treaba dânsului”, a declarat Dan Șucu la conferința de presă.

La final, acționarul Rapidului i-a urat succes lui Sepsi în meciul cu Djurgarden, din turul 3 preliminar al Conference League: „Din punct de vedere sportiv le urez să învingă, nu am o problemă cu partea sportiva, acolo sunt de admirat. Altele sunt problemele pe care le semnalez eu.

Domnul Dioszegi e foarte de treabă, tipul ăsta de afacerist l-am întâlnit de multe ori, nu fac afaceri cu astfel de oameni”.

Citește și:

Pe ei se bazează Dinamo și Ovidiu Burcă în prima etapă din Liga 2 + Cum va arăta echipa cu Progresul Spartac

Mesaj indirect pentru Nicolae Dică » Gigi Becali nu concepe primul „11” fără un jucător: „Dacă eu vreau, o să joace!”

Playtech: Imagini de SENZAŢIE cu Ivana Knoll! Cum a apărut la PLAJĂ cea mai frumoasă femeie de la CM, nu vrei să ratezi aşa ceva


Comentarii (48)
miki123
miki123  •  05 August 2022, 10:29

Ce se mai agită așa ziși secui, când Românii, le scot mizeria de sub preș!?! Vi sa permis mult prea mult!!! Lipsa de respect față de ROMÂNIA, este strigătoare la cer!!!

1945sv0509
1945sv0509  •  04 August 2022, 22:23

Acest sucu a inceput sa ii faca concurenta lui becali.

the.king
the.king  •  04 August 2022, 22:21

Respect Dan Sucu!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează