INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1

Mesaj indirect pentru Nicolae Dică » Gigi Becali nu concepe primul „11” fără un jucător: „Dacă eu vreau, o să joace!”

Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă GSP +27   FOTO
Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 12:07 / Actualizat joi, 04 august 2022 21:34

Gigi Becali se felicită pentru două dintre transferurile reușite la FCSB în această vară. Venirile lui Joyskim Dawa și Joonas Tamm au schimbat configurația defensivei roș-albaștrilor, iar Gigi Becali nu concepe un prim „11” care să nu-i includă pe cei doi.

Estonianul Joonas Tamm a contribuit decisiv la victoria roș-albaștrilor din meciul tur cu Dunajska Streda, scor 1-0, și își face loc, încet, încet, pe lista favoriților patronului. Acolo unde Joyskim Dawa, camerunezul transferat în vară de la FC Botoșani, stă la loc de cinste. 

Remarcații lui Gigi Becali, după victoria cu Dunajska Streda: „Când a ieșit el, s-a stricat jocul întregii echipe!” + Despre cine spune că e „actorul principal” din teren
DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1
Remarcații lui Gigi Becali, după victoria cu Dunajska Streda: „Când a ieșit el, s-a stricat jocul întregii echipe!” + Despre cine spune că e „actorul principal” din teren

Gigi Becali, de neclintit: „Dacă eu vreau, Dawa joacă!”

Chiar dacă a dat asigurări că nu se va implica deloc în deciziile lui Dică, Gigi Becali îi sugerează indirect tehnicianului că Dawa are bătut în cuie locul din primul „11”.

„Tamm a fost o mare bucurie pentru mine. Presa îl critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaș mare! N-ai cum să treci de el. Am făcut un cuplu de fundași centrali ce n-am mai avut de la Ghionea și Goian! 

Dacă eu vreau, el joacă! (n.r. - Dawa) E jucătorul principal al echipei. (...) Echipa joacă, suntem cu un picior în grupe. Sunt supermulțumit, iar echipa joacă extraordinar”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

+23 FOTO

O să mai cumpăr un jucător, chiar și mai tânăr. O să vedeți... L-am urmărit când a debutat, în urmă cu un an, doi. De atunci mi-a plăcut. Nu suntem chiar siguri, dar o să vedem. O să mai iau jucători.

- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali i-a promis libertate lui Dică la FCSB

În momentul în care l-a instalat pe Nicolae Dică, Gigi Becali a dat asigurări că tehnicianul va primi mână liberă timp de 15 etape, până la finalul turului. Dică și-a negociat cu dârzenie contractul și a transmis că nu va fi de acord cu imixtiunile lui Gigi și nici cu schimbările dictate de acesta la pauza meciurilor. 

Situația de miercuri seara face excepție, Florinel Coman fiind schimbat la pauză fiindcă resimțea dureri în zona musculară.

FOTO / Cele mai tari imagini ale partidei Dunajska Streda - FCSB 0-1

+23 FOTO

VIDEO Bogdan Rusu, declarații la finalul partidei câștigate de FCSB în Slovacia

Citește și alte știri din intervenția de azi a lui Gigi Becali:

Gigi Becali, supărat pe fani, după ce FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro de la UEFA: „Voi faceți rău clubului! Ce e asta?! Că nu înțeleg”

Remarcații lui Gigi Becali, după victoria cu Dunajska Streda: „Când a ieșit el, s-a stricat jocul întregii echipe!” + Despre cine spune că e „actorul principal” din teren

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  04 August 2022, 19:09

E un mister cum de oierul penal este inca in libertate. Iti dai seama ce jos sintem ca si tara daca un puscarias are palat si este vedeta stirilor sportive.

dinamo100
dinamo100  •  04 August 2022, 15:10

Echipa joaca haotic, se vede ca nu au relatii de joc. Risipa mare de energie, cu eficacitate scazuta. Pe final fcsb chiar a tremurat putin, desi avea un om in plus pe teren. FCSB are un grup de tineri talentati, dar nu formeaza o echipa, iar vina este exclusiv a patronului care pe masura ce imbatraneste devine mai egocentric.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  04 August 2022, 14:23
Postat de gazistu pe 04 August 2022, 13:43

a Rapidului oare e mai buna?

Ba 8-0 tu sa comentezi despre stocul de gaz ca echipa nu mai ai si lasa rapidul ,desfiintatule:-):-)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează