INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1

MM confirmă GSP! Mihai Stoica, ultimele informații despre accidentarea lui Florinel Coman

Florinel Coman, în prima repriză a partidei din Slovacia / Sursă foto: GSP +27   FOTO
Florinel Coman, în prima repriză a partidei din Slovacia / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 07:33 / Actualizat joi, 04 august 2022 09:15

Florinel Coman, căpitan la FCSB după plecarea lui Florin Tănase, a rezistat pe teren doar 45 de minute în confruntarea cu Dunajska Streda din Conference League, câștigată de roș-albaștri cu 1-0. GSP.ro a aflat că „șeptarul” lui Dică e suspect de ruptură musculară, verdict confirmat de managerul Mihai Stoica.

Târziu în noapte, oficialul de la FCSB a oferit un update despre situația lui Coman, iar veștile nu sunt deloc bune pentru fotbalistul care a avut serios de îndurat în ultimii ani din cauza accidentărilor. 

Florinel Coman e suspect de ruptură musculară”, a anunțat, pe Facebook, managerul general al roș-albaștrilor. 

La câteva zeci de minute de la încheierea partidei, GSP a aflat motivul pentru care Florinel Coman nu a mai revenit pe teren în repriza secundă: e suspect e ruptură. El a acuzat o înțepătură în zona coapsei piciorului stâng. Rămâne ca fotbalistul să fie supus unui set de teste pentru a se stabili exact cât va fi nevoit să stea departe de gazon.

MeriTAMM » Cine a impresionat în victoria reușită de FCSB în Slovacia + Cum s-au descurcat nou-veniții Miculescu și Rusu
DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1
MeriTAMM » Cine a impresionat în victoria reușită de FCSB în Slovacia + Cum s-au descurcat nou-veniții Miculescu și Rusu

Dunajska Streda - FCSB | Florinel Coman, schimbat la pauză

Coman părea într-o vizibilă revenire de formă. Numit căpitan după plecarea lui Florin Tănase, „șeptarul” roș-albaștrilor a avut cel mai mare indice InStat în partida cu Saburtalo (4-2) de săptămâna trecută și a devenit o prezență constantă în primul „11”. De asemenea, a și fost lăudat în ultimele zile de Nicolae Dică pentru atitudinea arătată pe gazon.

În Slovacia, Coman nu a avut o primă repriză strălucită, însă nici nu a fost cel mai slab de pe teren, din acest motiv schimbarea sa fiind una care a ridicat semne de întrebare. El e unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB acum, rang ajustat și după acordarea banderolei. 

Florinel Coman, „măcinat” de accidentări în ultimele sezoane

Coman a înregistrat două sezoane foarte bune, între 2018 și 2020, în care a marcat de 23 de ori în Liga 1, era convocat la națională și avea o cotă foarte bună, era pe picior de egalitate cu Man, pe care FCSB avea să-l vândă la Parma cu 11 miliioane de euro. Pentru Coman au urmat accidentări dese și grave, din cauza cărora a lipsit mult.

VIDEO Dragomir a pus tunurile pe o vedetă de la FCSB: „Îl schimbam după 20 de minute”

Citește și alte știri despre FCSB: 

MeriTAMM » Cine a impresionat în victoria reușită de FCSB în Slovacia + Cum s-au descurcat nou-veniții Miculescu și Rusu

Probleme pentru Florinel Coman » GSP a aflat de ce a fost scos la pauză în Slovacia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dobrin
dobrin  •  04 August 2022, 16:14
Postat de gGbleotu pe 04 August 2022, 11:24

Nu cred ca este accidentat! Intrebat de Tanase , Coman a raspuns sa se duca ...si SA NU SE MAI INTOARCA!!! Cred ca este ceva intre EL si CONDUCERE!!!

Nu se lauda degeaba Dica: „Da, dar eu măcar le dădeam bine pentru presă” atunci cand Teja incerca sa justifice schimbarea aceluiasi Florinel Coman. Vad ca presa deja a plecat dupa fenta lui Dica si Mihai Stoica. Nu s-a schimbat nimic la FCSB :)))) Pentru cei ce au uitat, articolul complet aici: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-nicolae-dica-a-starnit-hohote-de-ras-in-platou-comentariul-facut-pe-seama-schimbarii-lui-florinel-coman-dar-eu-le-dadeam-bine-565707.html

gGbleotu
gGbleotu  •  04 August 2022, 11:24

Nu cred ca este accidentat! Intrebat de Tanase , Coman a raspuns sa se duca ...si SA NU SE MAI INTOARCA!!! Cred ca este ceva intre EL si CONDUCERE!!!

luker
luker  •  04 August 2022, 11:10

O da ca are ruptura acum. Si oilee lunBecali rumega toti gluma. Pai a jucat slab toata repriza. Il pun pe bara cateva meciuri ca e slaban tare. Dica, nu'i mai schimba bah numa paia de sunt suspecti de ruptura ????

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close