INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1

Gigi Becali, supărat pe fani, după ce FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro de la UEFA: „Voi faceți rău clubului! Ce e asta?! Că nu înțeleg”

FCSB a fost amendată de UEFA cu 50.000 de euro pentru scandările suporterilor de la meciul cu Saburtalo / FOTO: GSP
FCSB a fost amendată de UEFA cu 50.000 de euro pentru scandările suporterilor de la meciul cu Saburtalo / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 10:46 / Actualizat joi, 04 august 2022 11:23

FCSB a fost amendată de UEFA cu 50.000 de euro pentru scandările suporterilor de la meciul cu Saburtalo din Conference League (4-2), când ultrașii din Peluza Nord au apelat pe durata partidei la unele scandări rasiste dezgustătoare.

Reacția patronului Gigi Becali a venit joi dimineață, la 12 ore după succesul reușit de FCSB contra slovacilor de la Dunajska Streda, în turul III din Conference League.

Roș-albaștrii au fost însoțiți și în Slovacia de o galerie extrem de gălăgioasă, însă Becali îi atenționează pe fani că scandările rasiste sau xenofobe trebuie să dispară de urgență din repertoriul acestora. Joia viitoare, în peluza de pe Arena Națională vor putea sta doar copii la returul cu Dunajska Streda. 

Remarcații lui Gigi Becali, după victoria cu Dunajska Streda: „Când a ieșit el, s-a stricat jocul întregii echipe!” + Despre cine spune că e „actorul principal” din teren
DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1
Remarcații lui Gigi Becali, după victoria cu Dunajska Streda: „Când a ieșit el, s-a stricat jocul întregii echipe!” + Despre cine spune că e „actorul principal” din teren

Gigi Becali, mesaj ferm pentru suporteri: „Nu mai vreau să plătesc amenzi”

„M-am reîntors (n.r. - în fotbal) datorită suporterilor, dar vreau să le transmit așa: nu mai vreau să plătesc bani pentru amenzi! Am plătit 50.000 de euro, ne-a amendat UEFA. Sunt bani mulți 50.000 de euro. 

Voi faceți rău clubului! Să dea Becali banii? Sunt idiot? De ce strigă «am avut și vom avea mereu boală pe țigani?» Ce țigani, mă? De ce să plătesc eu 50.000? Ce e asta?! Că nu înțeleg. Ce țigani? 

Ce să-i mai spun liderului de galerie? (n.r. - Gheorghe Mustață)? Acum, vom juca cu ăștia (n.r. - Dunajska Streda), iar peluza e suspendată. Peluza e suspendată pentru meciul cu ungurii (n.r. - Dunajska Streda). Iar strigă «Afară cu ungurii din țară, apoi ne vor suspenda de tot terenul. Pentru ce, mă? Vreți să vedeți spectacol sau să scandați voi de țigani și unguri? În Anglia, ăia cântă încontinuu. De ce să strige afară cu ungurii din țară? E țara lor. Zic eu de Orban, că mă bat cu guvernul ungar, dar o spun mai mult în glumă” a declarat Becali, la Pro Arena. 

Becali, după ce i-a văzut pe Ovidiu Popescu și Dawa cu banner-ul ultrașilor: „Ăștia ce făceau cu capul de mort?”

Tot în această dimineașă, după ce a văzut imaginile de la finalul meciului cu Dunajska Streda, Becali i-a luat în colimator pe doi dintre fotbaliștii săi: 

Ăștia ce făceau cu capul de mort? (n.r. - Ovidiu Popescu și Dawa au fluturat un steag de peluză cu un schelet) Lasă, că o să văd eu”, a mai spus Becali, potrivit sursei citate.

+23 FOTO

VIDEO Gigi Becali nu se oprește la Miculescu și Rusu! Unde vrea patronul FCSB să întărească echipa

Citește și alte știri despre FCSB:

MM confirmă GSP! Mihai Stoica, ultimele informații despre accidentarea lui Florinel Coman

EXCLUSIV Rivalii au încredere în FCSB, după victoria cu Dunajska Streda: „Are 99% șanse de calificare”

FOTO / EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV: Show la final, după ce FCSB s-a impus în Slovacia: » Ovidiu Popescu și Dawa au declanșat fiesta alături de ultrași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
Averroes
Averroes  •  04 August 2022, 19:57
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 04 August 2022, 19:02

UEFA in curind o sa interzica escrocheria FC Fecesebeaua din Europa.

Asa e! si-o sa bage de mila coaforul lotus in grupe

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  04 August 2022, 19:02

UEFA in curind o sa interzica escrocheria FC Fecesebeaua din Europa.

boierasul
boierasul  •  04 August 2022, 18:04
Postat de doritor pe 04 August 2022, 12:52

De multa vreme pe asa zise drepturi ale omului se fac de fapt mari abuzuri ale minoritatilor asupra majoritatii prin organizatii create special tocmai pentru a mentine râca si ura intre categorii de oameni. Exact aceste organizatii create pentru supravegherea respectarii drepturilor au devenit tot mai mafiote si sâcâitoare pentru viata normala intr-o societate diversa. Cel ce a fost jignit , ofensat sa caute individual dreptatea unde crede de cuviinta. Stop abuzurilor facute in numele unor minoritati de organizatiile create si controlate de asociatii suprastatale. Omul e un individ si drepturile sunt ale lui nu ale colectivului din care face parte!

99% dintre "iubitorii" de minorități care comentează pe aici nu vor înțelege mesajul tău, pentru că ei au setările pe prostie) like!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează