INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Rivalii nu cred că FCSB va avea emoții la returul cu Dunajska Streda: „Are 99% șanse de calificare”

foto: Cristi Preda (GSP)
foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 10:50 / Actualizat joi, 04 august 2022 11:55

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit la GSP Live despre victoria lui FCSB cu Dunajska Streda, scor 1-0, din prima manșă a turului 3 preliminar Conference League.

Dioszegi o cunoaște pe Dunajska Streda, echipă susținută financiar de Guvernul Ungariei, la fel ca Sepsi, și consideră că FCSB are șanse mari să treacă de slovaci.

EXCLUSIV Laszlo Dioszegi a explicat la GSP Live gestul pentru care Sepsi a fost amendată de UEFA: „M-am îngrozit când am văzut”
GSP LIVE
EXCLUSIV Laszlo Dioszegi a explicat la GSP Live gestul pentru care Sepsi a fost amendată de UEFA: „M-am îngrozit când am văzut”

Laszlo Dioszegi: „A fost un meci slab, dar FCSB are 99% șanse de calificare”

„Am văzut meciul. E o diferență mare de valoare între cele două echipe. Eu chiar o cunosc pe Dunajska Streda, am fost la inaugurarea stadionului. Cu Sepsi au inaugurat stadionul, am câștigat noi cu 3-2. 

FCSB fost peste ei, dar a fost un meci slab. Putem spune că FCSB a dominat meciul, au avut mai multe pase, au ținut mingea, dar per total a fost un meci slab. Au 99% șanse de calificare”, a spus Laszlo Dioszegi la GSP Live.

Dioszegi: „Djurgarden e mult mai bună ca Sepsi”

Patronul lui Sepsi a vorbit și despre meciul echipei sale cu Djurgarden, din Suedia, în turul 3 preliminar din Conference League. Prima manșă se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Pro Arena.

„Eu cred că Djurgarden e o echipă foarte bună. Știu că avem șanse mici, după părerea mea 20%. Știm ce fac nordicii, Suedia, Danemarca, Norvegia, au campionate foarte bune, peste noi. Au jucători rapizi. Au pierdut doar 3 meciuri din ultimele 16, toate cu 0-1.

Sunt clar favoriți, dar asta nu înseamnă că jucătorii nu o să se dăruiască pe teren. Cine știe, poate ne calificăm. Dar, realist vorbind, este o echipă mult mai bună Djurgarden”, a declarat Dioszegi la GSP Live. 

Citește și:

S-au înțeles! Cine transmite Șahtior Soligorsk - CFR Cluj, duelul din turul III al Conference League

Ce nu s-a văzut la TV: Show la final, după ce FCSB s-a impus în Slovacia: » Ovidiu Popescu și Dawa au declanșat fiesta alături de ultrași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  04 August 2022, 19:05

Nu are nici o sansa de calificare escrocheria FC Fecesebeaua, are mai mari sanse sa se desfiinteze si oierul sa se intoarca la racoare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează