INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ȘAHTIOR SOLIGORSK - CFR CLUJ

S-au înțeles! Cine transmite Șahtior Soligorsk - CFR Cluj, duelul din turul III al Conference League

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 09:28 / Actualizat joi, 04 august 2022 10:10

Șahtior Soligorsk - CFR Cluj se vede la TV! Manșa tur a duelului din turul III al Conference League a fost achiziționat de două posturi TV în această dimineață.

Fanii campioanei se temeau că nu-și vor putea urmări favoriții la TV diseară, dar situația s-a clarificat chiar în ziua partidei. Astfel, partida „feroviarilor” va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 2 și Prima Sport 2, de la ora 20:00, dar și liveTEXT pe GSP.ro.

Uite cine ne-a bătut, Dane! „Sperietoarea” lui Petrescu, spulberată de Steaua Roșie Belgrad după ce a scos-o pe CFR din UCL
LIGA CAMPIONILOR
Uite cine ne-a bătut, Dane! „Sperietoarea” lui Petrescu, spulberată de Steaua Roșie Belgrad după ce a scos-o pe CFR din UCL

Șahtior Soligorsk - CFR Cluj » Miză de 200.000 euro

Cu 550.000 euro asigurați pentru calificarea în turul 3 preliminar, CFR ar putea să-și mai rotunjească încasările de la UEFA dacă va trece de Șahtior Soligorsk și va ajunge în play-off-ul Conference League. 

Cu excepția lui Cristi Manea, depistat cu Covid chiar înainte de plecare, Dan Petrescu are la dispoziție tot lotul pe care a mizat de la începutul acestul sezon. Inclusiv pe Boateng, care fusese suspendat la returul cu Inter d'Escaldes, în precedentul meci continental. 

Cu avantajul că dispută primul joc, cel din deplasare, pe teren neutru, din cauza interdicției impuse de UEFA echipelor bieloruse, ardelenii nu au deloc o misiune ușoară.

Dacă trece de Șahtior, CFR va da piept în play-off-ul Conference League cu pierzătoarea duelului NK Maribor - HJK Helsinki!

Cine transmite Sepsi - Djurgardens și Zorya - Universitatea Craiova

Nu doar Șahtior Soligorsk - CFR Cluj, ci și meciurile Sepsi - Djurgardens și Zorya Luhansk - Universitatea Craiova, din prima manșă a turului 3 preliminar al Conference League, vor fi transmise la TV.

Drepturile pentru meciul Zorya Luhansk - Universitatea Craiova au fost achiziționate de două televiziuni din România. Partida va fi transmisă de DigiSport și PrimaSport, deși marți părea că șansele ca meciul să fie la TV sunt minime.

Tot astăzi, Sepsi o înfruntă pe Djurgardens, liderul din Suedia, în primul meci din „dubla” care contează pentru calificarea în play-off-ul Conference League. Programat de la ora 21:00, meciul de la Sfântu Gheorghe va fi transmis în direct pe Pro Arena.

Citește și alte știri de actualitate: 

MM confirmă GSP! Mihai Stoica, ultimele informații despre accidentarea lui Florinel Coman

Laszlo Balint, în mare pericol la Craiova » Calificare în grupele Conference League sau pa!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
Sandman19
Sandman19  •  04 August 2022, 15:56

Multumim Prima Sport!!!

gazistu
gazistu  •  04 August 2022, 13:41

MA MIR CA E dat la tv....

flick2020
flick2020  •  04 August 2022, 12:31
Postat de ioni45 pe 04 August 2022, 10:35

Meciul se da pe digisport 2 unde se dadea tenis daca nu pierdea prefacuta meciu nu sar fi dat niciodata dar cum aseara prefacuta a pierdut adica sa dat bolnava ca de obicei pe cei de la digisport nu ii mai intereseaza meciurile de tenis si atunci dau meciu cfr-ului

Ultras = agramat cu 2 clase.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează