FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu, despre relația patron-antrenor: „Nu am eu competențe să intru în discuții cu Adi Mutu, eu mă pricep la partea economică”

Dan Șucu
Dan Șucu

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2022 15:30 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 17:33

Dan Șucu, noul patron al Rapidului, a vorbit despre relația cu antrenorul Adi Mutu și implicarea sa în viața echipei.

Rapid a fost umilită de Slavia Praga deși a rulat majoritatea titularilor de drept, 1-7, iar acționarul majoritar Dan Șucu a vorbit de viitorul lui Mutu și a dezvăluit că nu se va implica în deciziile tehnice, acest rol revenindu-i lui Daniel Niculae.

„Nu există vreo variantă prin care eu să intru în discuții cu Adi Mutu, pentru că nu am competențe. Nu m-a încântat rezultatul cu Slavia. Noi avem obiective care trebuie îndeplinite. Noi ne asumăm ce avem de făcut! Mi se pare normal ca discuțiile cu Adi Mutu să fie purtate cu președintele echipei, cu Daniel Niculae. 

Sunt convins că în momentul în care rezultatele nu se duc în direcția dorită, se trage linia. Dar nu am eu competențe să iau decizii de acest fel, eu mă pricep la partea economică. Rezultatul a fost prea dur, am fost acolo, avem multe de învățat”, a declarat Dan Șucu la emisiunea „Digi Sport Special”.

Dan Șucu: „Rapid are un buget de 7 milioane de euro”

Șucu a vorbit și despre bugetul giuleștenilor din următoarele două sezoane.

„Rapid are un buget de 7 milioane de euro. Vrem să creștem jucători și, de ce nu?, să-i și vindem pe sume bune în străinătate. Bugetul pe primii doi ani e cel anunțat. 7 milioane și 10 milioane de euro sunt o exigență. 

Eu așa văd, clubul păstrează banii indiferent de ce se va întâmpla, nu ești acolo doar pentru vremurile bune, există și perioade în care lucrurile merg prost. Echipa asta are un viitor, suntem o plasă de siguranță pentru ce se va întâmpla dacă lucrurile nu merg bine. 

Ca să ajungi la 24 de milioane de euro, trebuie să faci o audiență generală mai bună și să ai performanțe. Slavia Praga, care ne-a bătut, este o echipă pe care o putem lua drept exemplu”, a mai precizat Șucu.

Citește alte știri despre Rapid:

Singura teamă a lui Dan Șucu, după ce a preluat Rapidul: „S-ar putea crea o competiție enormă”
RAPID
Singura teamă a lui Dan Șucu, după ce a preluat Rapidul: „S-ar putea crea o competiție enormă”
Rapid - FCSB NU se joacă pe Arena Națională: „Nu mă așteptam la acest stadion”
Rapid - FCSB
Rapid - FCSB NU se joacă pe Arena Națională: „Nu mă așteptam la acest stadion”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  08 Iulie 2022, 07:52

RESPECT Dle. Șucu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează