FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 2-3

„Doamne ferește!” » Profund dezamăgit, Dan Șucu anunță: „Negociez cu 7 jucători”

Dan Șucu
Dan Șucu

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 13:21 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 15:32

Dan Șucu, patronul Rapidului, a rămas dezamăgit de rezultatul echipei din meciul cu U Cluj, disputat în Giulești. Rapid a intrat în avantaj la cabine, scor 2-1, dar clujenii au reușit să întoarcă scorul și să se impună cu 3-2.

Rapid conducea cu 2-0 în minutul 24 după reușitele lui Papeau și Ioniță, dar clujenii au reușit să întoarcă rezultatul prin golurile lui Popa, Chipciu și Stoica.

Rapid - U Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - U Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - U Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - U Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - U Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)
+32 FOTO

Dan Șucu: „Doamne ferește! De când am intrat în fotbal, nu mi s-a întâmplat așa ceva”

„De când am intrat în fotbal, de când am intrat în fenomen, de când am venit aici la Rapid, nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Să conducem cu 2-0 în Giulești și să pierdem cu 3-2 n-a fost o senzație plăcută, trebuie să recunosc asta. 

Probabil, în fotbal ca și în viață, pentru toate există un început. Doamne ferește! Nu credeam că o să pierdem cu 3-2 mai ales în fața suporterilor noștri minunați care au făcut o atmosferă fantastică. 

Am avut un presentiment la 2-0, m-am rugat să nu luăm gol până se termină prima repriză. Nu intru în chestiuni tehnico-tactice, dar parcă am avut așa, parcă un simț care mă avertiza că nu e bine să luăm gol. M-am uitat chiar febril la ultimele minute, m-am rugat să intrăm cu două goluri avantaj la pauză. 

Cred că acel gol pe care U Cluj l-a înscris ne-a încurcat rău de tot, pentru că au intrat la pauză cu un moral mai bun. Acel gol a fost foarte rău pentru noi. Parcă nici îți vine să crezi, să pierzi după ce ai condus cu 2-0. Nu știu dacă e neapărat șoc, dar e o senzație ciudată pe care sper să nu o mai trăiesc mult timp de acum încolo în Giulești”, a declarat Dan Șucu, potrivit Fanatik.

Patronul din Superligă pregătit să-și demită antrenorul: „Mi-a fost rușine să văd repriza a doua. Clar, e nevoie de schimbare!”
DEMITERE
Patronul din Superligă pregătit să-și demită antrenorul: „Mi-a fost rușine să văd repriza a doua. Clar, e nevoie de schimbare!”

Dan Șucu: „Trebuie să întârim lotul pentru a ne bate la primele trei locuri”

Dan Șucu a anunțat că se află în negocieri cu mai mulți jucători: „Acest rezultat ne-a întărit și mai tare convingerea că trebuie să întârim lotul. S-a văzut că avem un lot bun, dar mai e nevoie de câțiva jucători pentru a ne îndeplini obiectivul, pentru a ne bate la primele trei locuri, dacă se poate să câștigăm titlul și să aducem în vitrină Cupa României, care e un obiectiv major.

În momentul de față suntem în negocieri cu 6-7 jucători, nu este vorba despre niciun român. Sunt fotbaliști de nivel internațional, fotbaliști care au jucat sau joacă la echipele lor naționale, vrem să întărim lotul mai ales în atac și în linia de mijloc. 

E clar că trebuie jucători pe toate compartimentele. Negocierile sunt puternice în momentul de față, vrem să aducem jucători, vor veni fotbaliști numai de valoare, care să ne ajute să ne batem pentru câștigarea titlului.

Din păcate a venit această înfrângere cu U Cluj, care ne-a privat de locul doi, un loc doi care poate din punct de vedere al jocurilor ar fi fost meritat pentru Rapid. Asta este, am primit ce am meritat. Așa este fotbalul, fotbalul este corect, așa cum este și viața. Nu trebuie să ne plângem, trebuie să strângem din dinți și să luptăm mai departe.

În iarnă vom băga bani fără niciun fel de problemă, nu știu suma, că vor fi 2 milioane, că va fi 1, important e să aducem jucători de calitate care să întârească actuala formulă, care este foarte bună. Sper că până în iarnă domnul Bergodi să scoată maximum de la jucători, în mod sigur pot să promit fanilor că ne vom întări și vom aduce jucători cu care să atacăm toate obiectivele”.

VIDEO: Cristiano Bergodi, concluzii după înfrângerea cu U Cluj

Vezi și alte știri:

Ministerul Dezvoltării a dezvăluit astăzi cifrele » Cât costă noul stadion Dinamo și cel de la Timișoara + Ce capacitate vor avea
DINAMO
Ministerul Dezvoltării a dezvăluit astăzi cifrele » Cât costă noul stadion Dinamo și cel de la Timișoara + Ce capacitate vor avea
Sorin Paraschiv știe ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul
DINAMO - FCSB 0-1
Sorin Paraschiv știe ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
unurtr
unurtr  •  05 Decembrie 2023, 12:16
Postat de johndorthy pe 28 Noiembrie 2023, 17:14

nici daca facem cu spui tu nu da bine. 2,5 cu 1,5 sunt 4 milioane,deci de unde 3,7 milioane profit. daca pui salarile si sumele date pe jucatori. a luat tzeapa dandu-i lui kfr vreo 800 de mii pe petrila.

Ai învățat matematica cu femeia de serviciu? Venituri: 7.6milioane (5+2+0.5+0.1), Cheltuieli: 3.9milioane(2.45+1.45). Profit? 3.7 milioane!!! Oricât ar fi primele de instalare sau salarii, el nu a băgat bani să ia jucători așa că iau rămas de acolo!

maccarone707
maccarone707  •  28 Noiembrie 2023, 20:11
Postat de red.blue pe 28 Noiembrie 2023, 15:51

Sucule esti la echipa care nu castiga in veci nimic, o sa te obisnuiesti.

prostalaule zecesebist, bine ca ati castigat voi ceva in ultimii 8 ani.

maccarone707
maccarone707  •  28 Noiembrie 2023, 20:09
Postat de zica pe 28 Noiembrie 2023, 17:35

D-le Sucu primul pe lista plecărilor, Săpunaru, la golul 3 al Clujului era pe la Chitila și aia marcau lejer!

deocamdata si Borza e o mare teapa. deocamdata

Vezi toate comentariile (13)
Comentează