FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Am încercat o afacere împreună cu Becali” » Dan Șucu, cu cărțile pe masă despre relația cu patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2022 21:16 / Actualizat vineri, 23 decembrie 2022 22:24

Rivali în Liga 1, Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului, și Gigi Becali, patronul FCSB, s-au contrat, de la distanță, în mai multe rânduri.

Acum, finanțatorul giuleștenilor a vorbit despre relația pe care o are cu Gigi Becali și a dezvăluit că cei doi au încercat să facă o afacere împreună.

DDB, ofertă pentru acțiunile lui Dinamo » Ce răspuns a dat Dorin Șerdean
DINAMO
DDB, ofertă pentru acțiunile lui Dinamo » Ce răspuns a dat Dorin Șerdean

Dan Șucu, despre relația cu Gigi Becali: „Am încercat să facem o afacere”

„În ce fel să fim prieteni? Habar nu am. Suntem cunoscuți, da. Am încercat să facem o afacere împreună. Nu a prea reușit, asta e.

Are un anumit tip de succes în fotbal, dar eu nu l-aș urma în același fel. Dar are rezultate bune. Nu cunosc amănunte, nu știu ce resurse sunt folosite pentru acele rezultate. Îmi spuneți câ vinde bine. Asta e evident. Dar nu știu cât cheltuie. Nu știu dacă FCSB e o afacere pentru el sau nu. El spune că este strict o afacere, dar eu o văd ca pe o implicare socială absolut necesară, ca o stare de spirit. O văd diferit.

Nu sunt adeptul ideii în care patronul decide tot, iar dacă patronul nu hotărăște totul stă. Din punctul meu de vedere, oamenii lucrează autonom. După aceea evaluăm și vedem ce a făcut bine și ce nu.

Din punctul meu de vedere, modelul Hagi e impecabil din punct de vedere tehnic. Ca afacere, nu știu și nu simt. Nu-l simt ca afacere. Nu văd un atașament al fanilor. Dar tehnic, pare un model ireproșabil”, a spus Dan Șucu, pentru Fanatik.

Fotbalul nu există fără client, fără fani. Nu e normal să joc un meci la Voluntari și 80% dintre fani să fie ai Rapidului. De ce exist dacă nu am fani? 

– Dan Șucu

Becali sau nou-venitul Șucu? Cine e cel mai bogat român din fotbal

Gigi Becali, patronul FCSB e cel mai bogat patron din fotbalul românesc, cu o avere estimată între 325 și 425 de milioane de euro. În spatele latifundiarului din Pipera vine unul dintre investitorii Rapidului, Dan Șucu, cu 135-145 de milioane de euro în conturi, conform Capital.

Cu o avere estimată între 325 și 425 de milioane de euro, Becali a câștigat banii și din fotbal, dar în special din imobiliare, fiind pe poziția 18 în clasamentul general.

Gigi Becali nu a mai câștigat cu FCSB niciun titlu de 7 ani, dar e singurul patron din Liga 1 care a obținut profit în 2021, an în care CFR și CSU Craiova au suferit pierderi de milioane de euro, plusul echipei roș-albastre fiind de 2,1 milioane de euro! 

Cum omul de afaceri a împrumutat clubul în ultimii an, acesta și-a luat înapoi 3 milioane de euro și mai are de primit 5,2 milioane. Pe lângă fotbal, Becali câștigă milioane de euro din imobiliare, având terenuri în Pipera, unele cu cele mai bune prețuri din București.

La distanță mare de Becali vine un alt investitor din fotbalul de la noi. Dan Șucu, patronul Mobexpert și unul dintre finanțatorii clubului Rapid, e pe locul 56. Cu o valoare estimată la 135-145 milioane de euro, Șucu câștigă din mobilă, presă și fotbal.

VIDEO Ovidiu Herea despre situația de la Rapid: „Nimeni n-ar fi crezut la începutul sezonului”

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
adrian.7
adrian.7  •  24 Decembrie 2022, 17:23

Despre această afacere a dat amănunte de mai multe ori Gigi Becali...A spus că erau vecini cu două terenuri și i-a vândut lui Șucu un teren ca să facă un drum pentru a crește prețul terenului...Din câte înțeleg Șucu spune că nu a reușit să vândă terenul așa că el consideră afacerea un eșec

vansoitan.
vansoitan.  •  24 Decembrie 2022, 12:12
Postat de gicab pe 23 Decembrie 2022, 23:07

Pai din pensia ta neactualizată și bani de cripto?

asa sa se salveze vitanul tau barzesti de la desfiintare cum am eu pensie. ce naiba tot vorbesti de pensie?daca tu esti un pensionar *** nu inseamna ca si restul sunt asa. eu sunt tanar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  24 Decembrie 2022, 11:18

Afacerea era, sa cumpere nea JJ un birou, pt Lutu ;))) Pan' la urma i-a luat o canapea din obor ... Cand s-a suit Lutu, pe birou, a intrebat ca de ce n-are spatar ?! :))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează