FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu sparge banca pentru transferul verii în Superligă! Rapid începe ofensiva pentru starul lui Hagi: oferta impresionantă pregătită în culise

Dan Șucu vrea să construiască o echipă punternică în Giulești / foto: GSP
Dan Șucu vrea să construiască o echipă punternică în Giulești / foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 13:27 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 14:05

Rapid nu și-a luat gândul de la una dintre țintele declarate ale acestui mercato. Numele său? Constantin Grameni, unul dintre oamenii determinanți în titlul câștigat de Farul sezonul anterior. Mijlocașul de 20 de ani a intrat din nou pe radarul lui Dan Șucu, iar alb-vișiniii ar fi dispuși să plătească o sumă consistentă pentru a-l aduce de la malul mării.

Jocul „subțire” etalat de Rapid în prima rundă, contra lui Sepsi, pare să-i fi pus pe gânduri pe șefii din Giulești. Care ar fi decis să reactiveze o pistă mai veche, cea a lui Constantin Grameni, fotbalistul proaspăt comparat de Gică Hagi cu Ladislau Boloni.

Conform Fanatik, Dan Șucu ar fi pe cale să înainteze o ofertă de un milion de euro pe adresa Farului, ceea ce ar reprezenta cea mai mare sumă pe care boss-ul din Giulești o scoate din buzunare pentru achiziționarea unui fotbalist. Patronul echipei care și-a serbat recent centenarul ar fi dispus să achite suma integral, pe loc, și să-i ofere lui Hagi și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Grameni, mai scrie sursa citată.

Farul a refuzat o primă ofertă de la Rapid pentru Grameni

La finalul luni mai, imediat după ce titlul a ajuns în vitrina dobrogenilor, Rapid a înaintat o ofertă pentru Grameni. Propunerea giuleștenilor era refuzată ferm de Gheorghe Popescu, președintele „marinarilor”: 

„Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din SuperLiga. Vindem scump. Nici FCSB nu poate!”, afirma „Baciul” la acel moment. 

Dan Șucu sparge banca pentru transferul verii în Superligă! Rapid începe ofensiva pentru starul lui Hagi: oferta impresionantă pregătită în culise
Dina Grameni le face cu ochiul rapidiștilor / foto: GSP

1.300.000 de euroeste cota lui Constantin Grameni, potrivit Transfermarkt

Gică Hagi e entuziasmat: „Dina Grameni e Boloni”

După victoria cu Hermannstadt din week-end, 1-0, Gică Hagi a lăudat revenirea lui Constantin Grameni, marcatorul unicului gol. Mijlocașul a înscris la una dintre primele atingeri.

„Dina e Dina! E Boloni, un mijlocaș foarte bun, care citește bine jocul. Și a făcut doar 5 antrenamente, trebuie să ține cont”, a punctat „Regele”. 

Și Marius Ștefănescu rămâne în vizor

Un alt nume la care rapidiștii n-au renunțat este Marius Ștefănescu (24 de ani), de la Sepsi Sfântu Gheorghe.  În această săptămână vor urma negocieri cu covăsnenii pentru tehnicul mijlocaș ofensiv. 

Rapidiștii au lăsat mai moale această pistă în ultimul timp fiindcă în prima etapă a fost programat duelul direct dintre cele două și nu au vrut să se interpreteze că acționează după „modelul” lui Becali, care ofertează mai mereu jucători importanți de la rivale tocmai în preajma întâlnirilor din campionat cu formațiile de care aceștia aparțin.

VIDEO Ovidiu Herea, despre situația de la Rapid: „Lui Bergodi îi era greu să schimbe ceva într-o săptămână”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali recurge la un gest disperat pentru a intra în Ghencea: „Îl sun azi sau mâine! Să execute ordinul!”

VIDEO Becali a explicat de ce a fost schimbat Coman la pauză cu FCU Craiova: „Iese când vrea el”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (51)
tororosso
tororosso  •  25 Septembrie 2023, 15:04

Dan Șucu sparge banca ? ...mai bine scaunele și băncile care fac bătături la dosul celor lăudați ca fiind nestematele achiziționate.

Vic_5864
Vic_5864  •  22 Iulie 2023, 00:31

Sa nu faca greseala asta, Grameni nu a aratat nimic cand joaca la nationala sau in cupe europene.

VardyParty
VardyParty  •  19 Iulie 2023, 09:13
Postat de PAPAMARZZOLE pe 18 Iulie 2023, 23:21

Ai vazut, tarnafes, iar ti-au dat (si) moderatorii m**e! :)))

Aoleooooo, esti mai destept ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează