FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FARUL 0-1

Hagi admite victoria norocoasă de la Sibiu, dar laudă un jucător: „E Boloni! Și a făcut doar 5 antrenamente”

Farul s-a impus în deplasarea de la Hermannstadt, scor 1-0, în prima rundă a noului sezon din SuperLigă. Gică Hagi, antrenorul campioanei, admite că victoria a fost un norocoasă.
Farul s-a impus în deplasarea de la Hermannstadt, scor 1-0, în prima rundă a noului sezon din SuperLigă. Gică Hagi, antrenorul campioanei, admite că victoria a fost un norocoasă.

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 21:02 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 21:39

Farul s-a impus în deplasarea de la Hermannstadt, scor 1-0, în prima rundă a noului sezon din SuperLigă. Gică Hagi, antrenorul campioanei, admite că victoria a fost una norocoasă. 

Gică Hagi a lăudat revenirea lui Constantin Grameni, marcatorul unicului gol. Mijlocașul a înscris la una dintre primele atingeri. 

La 32 de ani, fostul portar din Liga 1 a ajuns după gratii » Revolta soției: „Nu văd ca legea să fie egală pentru toți, sistemul e corupt!”
ÎNCHISOARE
La 32 de ani, fostul portar din Liga 1 a ajuns după gratii » Revolta soției: „Nu văd ca legea să fie egală pentru toți, sistemul e corupt!”

Gică Hagi, după Hermannstadt - Farul 0-1

„Am avut noroc, trebuie să recunoaștem. Am jucat un fotbal cât de bun am putut în perioada asta. Trebuie să facem față. Cei noi trebuie să intre în jocul nostru. 

Dina e Dina! E Boloni, un mijlocaș foarte bun, care citește bine jocul. Și a făcut doar 5 antrenamente, trebuie să ține cont.

Avem un lot bun, numeros, am adus și noi jucători la banii pe care îi avem. Unim grupul, unim vestiarul și încercăm să facem grupul. E ceva total nou pentru noi, n-am mai avut experiența asta”, a spus Gică Hagi la Orange Sport. 

Mă duc cu mașina spre București, am timp 4 ore să fac lotul bun și să trecem turul preliminar. Voi vedea dacă joacă Larie, eu mă gândesc la asta, dar vom vedea. Fizic încă nu e gata, dar Larie aduce un plus!
- Gică Hagi

Bursa transferurilor la Farul: 

  • Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
  • Veniri: Marco Borgnino (Rafaela), Rivaldinho (CSU Craiova), Nicolae Carnat (CS Mioveni), Fábio Vianna (FC Argeș), Ionuț Vînă (CSU Craiova), Damien Dussaut (Rapid), Zorhan Bassong (FC Argeș), Diogo Queirós (Famalicao), Amine Benchaib (CS Mioveni)
  • Reveniri: Florian Haită (U Cluj), David Maftei (Unirea Dej), Răzvan Matiș (Unirea Dej), Gabriel Buta (Unirea Dej), Robert Mustacă (Slobozia), Denis Bujor (Slobozia), Ștefan Bodișteanu (CSA Steaua)
  • Plecări: Ștefan Bodișteanu (Oțelul), Carlo Casap (liber), Vlad Morar (liber), Rolandas Baravykas (liber)

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Transfer în SuperLigă, la doar o zi de la debutul în noul sezon: „A ajuns numărul 6”

Tudorel Stoica vorbește în termeni duri despre FCSB: „Reprezintă patru litere, un nimic”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
mirstelistu
mirstelistu  •  17 Iulie 2023, 09:47

Noul Boloni, Messi, Hagi si alti atatia noi nu mai stiu care dar de fapt sunt doar pe la noi cand ies afara sunt precum Batorul din Fefeleaga

johny2003
johny2003  •  16 Iulie 2023, 00:52
Postat de lapusneanul pe 15 Iulie 2023, 21:28

tot citesc la bursa transferurilor...Ionuț vana ( csu craiova)..nu domnilor, vana a venit liber de contract, la fel și în cazul celor doi foști fecesebisti, Cristea și oaida, cică au venit la rapid de la fcfcsb, nu, au venit liberi de contract, se scrie asa numai dacă au venit prin transfer de la respectivele echipe...

Nu stie gesepistii d-astea!

corectorul
corectorul  •  15 Iulie 2023, 23:12

Doua clase! Asta e diferenta de nivel intelectual, demonstrata prin declaratii, intre Hagi si cititorii comentatori, critici ai acestuia. Asta ca sa avem reprezentarea nivelului intelectual mediocru al cititorilor revistelor de sport (cu putine exceptii)!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează