FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Dan Șucu își face calculele pentru titlu: „Sper să nu mai avem astfel de episoade”

Dan Șucu rămâne în gardă +8   FOTO
Dan Șucu rămâne în gardă

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 18:11 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 18:11

După victoria entuziasmantă a echipei sale în derbyul cu FCSB, Dan Șucu, acționarul principal al Rapidului, n-a reușit să adoarmă prea repede.

„După ce am ajuns acasă, n-am rezistat și am mai văzut o dată meciul. E altfel la televizor, pe stadion e prea multă adrenalină, trăiești și evaluezi altfel lucrurile”, a spus Șucu.

Un nou atac la Gigi Becali? Ce a declarat Mihai Stoica după 0-4 cu Rapid: „Nu îmi place să bat câmpii”
FCSB
Un nou atac la Gigi Becali? Ce a declarat Mihai Stoica după 0-4 cu Rapid: „Nu îmi place să bat câmpii”

Iar azi, în jurul prânzului, era iar pe stadion, la baza „Constructorul", pentru a vedea meciul U16 dintre Rapid și UTA (4-2): "Am fost cu fiul meu Andrei, care joacă la acestă echipă, să-i încurajăm pe colegii lui. El n-a putut să joace că a fost bolnav, abia a ieșit din spital, după ce luat acest rotavirus care circulă. A fost un meci frumos, dar greu, că UTA are și ea o echipă foarte bună".

Dan Șucu: „Mesajul era în primul rând pentru noi”

Revenind la partida de aseară, cu FCSB și la declarațiile sale de după meci, Dan Șucu a ținut să precizeze că "atunci când am spus că «aroganța e boală grea», nu m-am referit doar la Gigi Becali. A fost un mesaj în special și pentru noi. Din momentul în care tu câștigi toate meciurile cu formațiile importante, dar te comporți arogant cu echipele care, cel puțin teoretic, ar trebui să fie mai la îndemână, înseamnă că e o problemă care trebuie rezolvată. Sper să nu mai avem astfel de episoade".

„Aroganța nu-și are locul la nicio echipă care vrea să câștige titlul”

Dan Șucu a contiunat pe aceeași temă: "Recunosc că îmi place adrenalina de la fotbal. Dacă nu-mi plăcea, nu mă băgam în fenomen. Dar revenind, aroganța nu iși are locul la nicio echipă care vrea să câștige titlul. În afaceri, în sport, în general în viața, aroganța este cea care te dărâmă. Trebuie să conștientizezi asta și să vezi cum poți să o eviți. E o mare diferență între încredere și aroganță".

În perspectiva play-offului, Dan Șucu a mai spus că "va fi unul foarte interesant. Mi-e frică de toate adversarele, nu din cauză că nu am încredere în echipa mea, ci pentru că fotbalul este imprevizibil. Fiindcă, să fim corecți, FCSB este o echipă foarte puternică. Am simțit asta în prima repriză. Iar scorul de pe tabelă nu reprezintă diferența dintre noi și ei, asta e evident. Să privești de sus orice adversar, asta e aroganță. De asta mi-e frică. Și sper ca la noi să nu mai apară".

După meciul de la Iași, spuneam că poate suntem prea puțini care credem în acest obiectiv, câștigarea titlului. Dar cred că acum suntem mai mulți. Oricum, încă n-am câștigat decât o bătălie. Mai e mult până la titlu. Dar suntem acolo, luptăm
- Dan Șucu, acționar majoritatr Rapid

VIDEO. „Cântă, bă, că d-aia ai venit la meci!” » Imagini FABULOASE cu Dan Șucu și Victor Angelescu înainte de Rapid - FCSB 4-0

Citește și alte știri din Superligă:

Au venit să vadă jucători de la FCSB și au plecat întrebând de cei de la Rapid

Și-a învins din nou foștii colegi, dar rămâne cu picioarele pe pământ: „Mai avem 10 meciuri, nu e ca și cum am câștigat campionatul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează