FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

EXCLUSIV Au venit să vadă jucători de la FCSB și au plecat întrebând de cei de la Rapid

Vârful Rapidului a impresionat și în derbyul cu FCSB
Vârful Rapidului a impresionat și în derbyul cu FCSB

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 14:28 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 16:47

Înaintea partidei Rapid- FCSB, agentul preferat al lui Gigi Becali, Florin Vulturar, anunța că va veni pe Arena Națională însoțit de mai mulți agenți care reprezentau cluburi din Franța, Danemarca și Turcia, interesați să vadă la treabă unii dintre jucătorii roș-albaștrilor.

Oficialul FRF, despre momentul-cheie al derby-ului Rapid - FCSB: „Acolo s-a destabilizat tot”
RAPID - FCSB
Oficialul FRF, despre momentul-cheie al derby-ului Rapid - FCSB: „Acolo s-a destabilizat tot”

Șut și Dawa erau în vizorul scouterilor

GSP.ro a aflat de la surse din lumea fotbalului că, într-adevăr, impresarul român a asistat la meci alături de agenți de la LOSC Lille, FC Copenhaga și Trabzonspor. Și că principalii jucători vizați de respectivele cluburi erau mijlocașul Adrian Șut și stoperul Joyskim Dawa.

Veniseră să-i urmărească și pe Florinel Coman sau Darius Olaru, chiar dacă prețurile de vânzare avansate de patronul formației din Berceni sunt destul de mari.

La final însă, după prestațiile aproape de penibil ale celor de la FCSB, toți erau evident dezamăgiți și nu prea s-a discutat despre un eventual interes. Cei doi jucători au fost printre cei mai slabi, fiind notați de GSP.ro cu 2 (Dawa) și 4 (Șut).

„A rămas ca respectivii agenți să mai vină și altă dată la meciurile lui FCSB, cel mai probabil spre finalul de play-off", au concluzionat respectivele surse.

Au întrebat de Rrahmani, Krasniqi sau Iacob

Dacă evoluția roș-albaștrilor a lăsat un gust amar emisarilor străini, într-un meci în care FCSB nu a contat în ofensivă, iar defensiva a încasat 4 goluri, în schimb, au ieșit la rampă rapidiștii.

Respectivii agenți care veniseră să-i vadă pe elevii lui Elias Charalambous au sfârșit prin a fi impresionați de Albion Rrahmani, autorul unei duble, de Ermal Krasniqi (gol și pasă de gol) sau de stoperul Paul Iacob, cel care a deschis scorul sâmbătă seară pe Arena Națională.

Gigi Becali a vrut să-l ia pe Krasniqi de la CFR, dar a fost sfătuit de colaboratorii săi că n-ar fi un transfer potrivit și a renunțat.

Ca un amănunt, cei de la FC Copenhaga chiar au fost încântați de prestația vârfului kosovar, care a venit la începutul acestui sezon de la FK Ballkani, pentru 600.000 euro.

Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu. Și-au dat viața pe teren. Coman, Olaru, Băluță, Tavi Popescu au fost zero. Și Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră el în poartă. La primul gol trebuia să iasă. Și la acela de la colțul scurt a greșit.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO „Hai, mă!” » Imagini FABULOASE cu Dan Șucu și Victor Angelescu înainte de Rapid - FCSB 4-0

„Măcelul” de pe Arena Națională intră în Top 3 umilințe suferite de FCSB în derby-uri! Cine i-a mai pus la respect pe roș-albaștri în ultimii 20 de ani

Gigi Becali nu se iartă: „Nu mai ascult în viața mea de nimeni. Trebuia să îl iau înainte să ajungă la Rapid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
braveheartro
braveheartro  •  11 Martie 2024, 13:53
Postat de cris4co pe 10 Martie 2024, 20:29

Rahmani ar face un Cuplu inbatabil cu Cristiano Ronaldo...Ba cred ca la viteza si fineturi Rahmani e mai complet in timp ce Cristiano R. e mai mult la CONSTANȚA !!!

Nu știu dacă ești ironic sau nu, înclin să cred că ești, dar eu îți spun că tu ai face un cuplu imbatabil (nu inbatabil) cu cartea de gramatică de-a 3-a.

cris4co
cris4co  •  10 Martie 2024, 20:29

Rahmani ar face un Cuplu inbatabil cu Cristiano Ronaldo...Ba cred ca la viteza si fineturi Rahmani e mai complet in timp ce Cristiano R. e mai mult la CONSTANȚA !!!

magic4ever
magic4ever  •  10 Martie 2024, 20:10

Ce sa transferi de la Fcab?:)))))))Coman si Olaru de N milioane euro au fost pe teren?:))))))))Ei joaca doar la omenii sau cu adversari slabi...Rahmani si Krasniqi au 5 clase peste ei....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează