FOTBAL  »  Superliga  »  DANCIU LA BORNA 200

Danciu 200 în imagini » Îi va prelungi Dinamo contractul?

Ionel Dănciulescu, campion cu Dinamo în 2007 +11   FOTO
Ionel Dănciulescu, campion cu Dinamo în 2007

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 13:33

Dănciulescu intră într-o categorie extrem de restrînsă, aceea a fotbaliştilor respectaţi şi apreciaţi de toţi microbiştii, indiferent de echipa lor favorită.

Ajuns la cota 200 în Liga 1, cel poreclit "Corbul" spune că vrea să mai joace măcar doi ani la nivel înalt. Contractul său cu Dinamo expiră la finalul acestui sezon, atunci cînd Danciu va avea 35 de ani şi jumătate.

"Aş vrea să-mi închei cariera la Dinamo! Este prima opţiune şi cînd va fi vorba de prelungirea contractului", a declarat atacantul recent la Recursul Etapei. Iar acţionarii grupării din Ştefan cel Mare au spus şi ei că în curînd îi vor face o ofertă de extindere a acordului.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU MOMENTELE IMPORTANTE DIN CARIERA LUI DĂNCIULESCU

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
tamplaru
tamplaru  •  20 Octombrie 2011, 00:17

pai ce sa ti prelungeasca sau nu contractul,TU-DANCIULE fara nici un fel de dezbatere,ai facut istorie pentru Dinamo,tu trebuie sa faci parte din staff ul lui Dinamo ,pe urma

tamplaru
tamplaru  •  20 Octombrie 2011, 00:14

Respect-Danciule!!! Esti un mare fotbalist si mai ales dinamovist. Ai facut foarte multe pt acel club care nu te merita,si nici suporterii Esti un simbol ptr Dinamo-si TU ESTI UNICUL CAPITAN o sa te regrete toti de acolo cand nu o sa te mai aibe oriunde altundeva aveai mai mult respect felicitari oricum k le-ai dat la multi peste gura,un golaveraj formidabil Bravo

durden
durden  •  19 Octombrie 2011, 00:11

Eu zic sa i se ofere o prelungire a contractului pt cati ani vrea el. O merita din plin!nu vreau sa ajungem sa ne batem joc de el asa cum s-a intamplat cu Raul la Madrid...Felicitari Danciule, iti multumim si Forza Dinamo

Vezi toate comentariile (11)
Comentează