FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu a împrumutat discursul acţionarilor: "Dacă nu greşeau arbitrii, eram mult mai departe de rivali" ;)

Dănciulescu acuză şi el greşelile de arbitraj împotriva lui Dinamo
Dănciulescu acuză şi el greşelile de arbitraj împotriva lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 14:21

După ce Nicolae Badea a acuzat că Dinamo a ratat victoria cu FC Braşov din cauza erorilor de arbitraj, Ionel Dănciulescu remarcă şi el "pagubele" pe care prestaţia arbitrilor le-au adus echipei sale

"Nu ştiu dacă sîntem vânaţi, dar şi aici, şi la Vaslui au fost două faze din care puteam obţine rezultate mai bune şi să avem mai multe puncte în clasament. Dacă lăsa faza să curgă şi Dinamo conducea era mai greu să revină. Sperăm să nu se mai întâmple asemenea greşeli.

Eu cred că aceste greşeli sînt neintenţionate, poate faza a fost prea rapidă şi domnul asistent nu a avut o gîndire atît de lucidă în acel moment. Nu vreau să mă gândesc la altceva, pur şi simplu a greşit, se mai întîmplă", a spus Dănciulescu.

Dinamoviştii l-au acuzat pe asistentul Zoltan Szekely că le-a anulat eronat un gol în partida cu Braşov pe motiv de ofsaid la Marius Alexe.

La Steaua - Rapid au fost peste 40.000 de spectatori, iar Dănciulescu regretă că fanii dinamovişti s-au îndepărtat de echipă: "Eu sper din tot sufletul să se rezolve cît mai repede conflictul dintre conducere şi suporteri pentru că nu e plăcut să jucăm cu puţini oameni în tribune. Sperăm să se regleze aceste probleme şi să vină în număr cît mai mare alături de noi, pentru că avem nevoie de ei".

Pentru Dinamo urmează partida din optimile Cupei României, împotriva echipei din liga a 2-a, Gaz Metan Severin. Meciul se va juca miercuri, de la 20:45, în direct la PRO TV şi liveTEXt pe GSP.RO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  01 Noiembrie 2011, 19:45

Ii iei locul lui Ganea si numai datorita protectiei lui Nae Badea joci meci de meci. Ciobi ar trebui sa te schimbe mai des si mai repede ca ai mincat multe puncte. Sper sa te retragi curind.

florin_99
florin_99  •  25 Octombrie 2011, 15:50

fraiere,avea dreptate dinu:da tu gol la una din cele 7 ocazii avute si arbitrii nu mia au ce sa spuna.cand dai din 8 metri cu capul direct in bratele portarului advers, ce vrei?

eugenidm
eugenidm  •  25 Octombrie 2011, 14:49

Sunteti culmea doar nu avea sa isi apere rivalii,caci tot la DINAMO va ramine si va mai manca o paine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează