FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dănciulescu îşi face bagajele » Bonetti vrea să-l pensioneze pe golgeterul lui Dinamo

Dănciulescu a bifat 11 sezoane pentru Dinamo, în trei perioade diferite: 1995-1997, 2002-2009 şi 2010-2012
Dănciulescu a bifat 11 sezoane pentru Dinamo, în trei perioade diferite: 1995-1997, 2002-2009 şi 2010-2012

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 aprilie 2012 14:38

Italianul nu mai contează pe Danciu-gol, veteranul de 35 de ani nefiind pe placul său nici în precedentul mandat în Ştefan cel Mare.

Dario Bonetti renunţă la cel de-al doilea golgeterul all-time al Ligii 1 pentru a face loc viitorului în primul "11". Ionel Dănciulescu nu a prins nici un minut la Mediaş, peninsularul preferînd să-l titularizeze lîngă Marius Niculae pe Marius Alexe. Bonetti a precizat încă de la negocierile cu şefii că vizează întinerirea echipei şi că îl va utiliza rareori pe Ionel , cel care nu a fost pe placul său nici la precedentul mandat, din toamna lui 2009. Atunci, vîrful de 35 de ani a fost nevoit să se transfere la Hercules Alicante din cauza relaţiei reci dintre el şi antrenor.

Marius poate aduce bani
"Dănciulescu este pe final de carieră. La 35 de ani nu mai poate oferi foarte mult. În schimb, Alexe e tînăr, valoros, iar în atac este locul lui. În scurt timp vom putea lua 4-5 milioane de euro în schimbul său" este explicaţia şefilor. Danciu-gol este susţinut doar de Cristi Borcea în acest moment, cel care i-a şi prelungit contractul pînă în vara lui 2013, dar surse autorizate susţin că şansele ca atacantul să continue şi din vară sînt infime.

"Şi el e hotărît să plece dacă nu se va mai miza pe el. Se antrenează profesionist şi mai poate juca măcar un sezon", spun apropiaţii lui Dănciulescu, care ar putea ajunge la Tîrgu Mureş.

Procuroru' îl susţine
Cornel Dinu a criticat mutarea lui Dario Bonetti de la Mediaş, de a evolua cu Alexe în avanposturi. "A început cu Alexe în bandă, apoi a schimbat după 20 de minute, urcîndu-l lîngă Niculae. Se fac astfel de modificări pentru a surprinde adversarul, dar ele sînt eficiente cînd şi jucătorii sînt obişnuiţi să joace aşa. Trebuia jucat cu două vîrfuri de la început, nu vreau să dau nume, dar ar fi dus Dinamo în finala Cupei mai repede! Mediaşul a lăsat multe găuri în apărare şi se putea marca mai mult cu doi atacanţi din primul minut!", a declarat Mister.

12 goluri a marcat Dănciulescu în cele 32 de partide jucate în acest sezon pentru Dinamo, în toate competiţiile

"Este prematur să spun ce se va întîmpla cu Dănciulescu, vom analiza situaţia lui" (Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo)

"Dinamo are un jucător care poate evolua oricînd în Serie A: Marius Alexe. Acum e într-o formă mai slabă, dar garantez că în curînd toată lumea îi va vedea talentul uriaş" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (87)
raresgl
raresgl  •  15 Aprilie 2012, 23:56

Danciulescu este si va ramane un simbol pentru Dinamo,sa ne aducem aminte:gol cu Lazio pe Olimpico,gol de Pasti cu Steaua,gol cu Manchester Utd. , Shaktior si multe alte goluri care ne-au facut sa fim mandri ca suntem dinamovisti.El a inteles ca a trecut timpul,dar datorita seriozitatii lui ,el inca mai poate juca foarte bine ,nu un meci intreg,ci pe final sau o repriza poate fi omul meciului.Echipele mari,de traditie au si jucatori de genul asta care ii lasa 30-40 de minute pe final pentru spectacol,pentru public,Toti la Roma,Del Piero la Juventus,Inzaghi la Milan,Drogba la Chelsea. Trebuie sa intelegem ca pentru binele echipei este nevoie de jucatori tineri pentru viteza si creativitate .

titiduru22
titiduru22  •  15 Aprilie 2012, 23:08
Postat de dorelinho03 pe 15 Aprilie 2012, 18:14

ba nebunule acest jucator e simbolul lui dinamo....daca nu il mai joco esti un bulangiu si nici nu o sa mai tin cu dinamo....hai danciu-gol..

Da,ai dreptate,eu propun sa-l impaiem !!!

titiduru22
titiduru22  •  15 Aprilie 2012, 23:07
Postat de terminatorul2 pe 15 Aprilie 2012, 19:23

Culmea ar fii ca Danciulescu sa ajunga manager sportiv si sa-l dea afara pe boneata asta :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nu,culmea ar fi sa luati voi campionatul anul asta !!!

Vezi toate comentariile (87)
Comentează