FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu n-a mai rezistat! Declarații dure făcute de șeful de la Dinamo: "Sunt lucruri penibile! Mai avem să ducem un om cu turban"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 09:35

Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, a vorbit despre vânzarea clubului și a declarat că s-a săturat de toate discuțiile legate de posibili cumpărători.

"Dacă e bine pentru Dinamo, sunt de acord cu oricine. Dar mai e până vine. Să vedem lucrurile astea. Se zice că vine un arab, un chinez, japonez, grec. Mi se par lucruri penibile. Mai avem să aducem un om îmbrăcat cu turban și așa mai departe. Pe cuvântul meu, mi se par niște lucruri penibile.

Eu întotdeauna am vrut să fac bine și de aceea am și rămas și am zis să fiu alături de această echipă. Eu încă mai cred că Dinamo mai reprezintă ceea ce știm cu toții că a fost odată. Vreau să cred că lucrurile vor merge într-o direcție bună.

Lucrurile astea de ce nu se fac în spatele ușilor închise? De ce trebuie să le facem la televizor? De ce trebuie să fie expuse fără niciun rezultat?", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
bazileon
bazileon  •  30 Aprilie 2018, 00:28
Postat de Neculaescu Mircea pe 29 Aprilie 2018, 17:42

cea mai frumoasa iesire din scena ar fi desfiintarea si mutarea in URSS de unde a venit numele.

Cat de prostac poti fi? Si aia de Huston tot deacolo l-au luat?

bazileon
bazileon  •  30 Aprilie 2018, 00:25

Danciulescu, nu ai spus asa ceva! Ce treaba ai tu cu turbanul? Lasa-i lu nea 'Cornel' sovinismele astea.

caminero
caminero  •  30 Aprilie 2018, 00:00
Postat de khal_37 pe 29 Aprilie 2018, 14:17

Care sef...amaratul asta a fost umilit in cele mai josnice moduri de negoita, rezerva cand inca mai juca fotbal, sageata pentru presa si pres pentru sefi, vai mama lui, si mai se si lauda ca e dinamovist, tipic pentru nivelul intelectual si IQ-ul uni fcdb-ist, precum spunea mister Dinu...,,cand vorbeste danciulescu zici ca face enorsa!'' :)))

Daaa ... "enorsă" ... spre deosebire de tine, pe care te doare mereu "enema".

Vezi toate comentariile (16)
Comentează