FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu pune presiune pentru stadionul Dinamo: „Autoritățile să se miște”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 17:52

Alexandru David a anunțat zilele trecute că Dinamo s-ar putea muta de pe stadionul Ștefan cel Mare pe cel din Colentina, al lui Daco-Getica. Ionel Dănciulescu are aceeași părere cu președintele „câinilor”.

”Nu mi se pare normal să existe atâtea divergenţe legate de construirea unui nou stadion. Acuma am înţeles că marea problemă e acea diferenţă de 2000 de locuri. Mi se pare o absurditate. Hai să facem aceste stadioane.

Fotbalul românesc are nevoie, Dinamo are nevoie de un stadion nou şi o să vedeţi că fotbalul va creşte, dar hai să ajutăm şi noi sportul în general.

Autoritățile ar trebui să se mişte un pic mai repede, că şi aşa suntem în întârziere foarte mare cu construirea acestor stadioane pentru Euro 2020”, a spus Dănciulescu la TV Telekom Sport.

Stadionul Dinamo se află printre cele patru arene care ar trebui modernizate pentru antrenamentele naționalelor care vor juca în București la EURO 2020. Celelalte trei stadioane sunt Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

Vezi și:

VIDEO Ratarea care l-a scos din minți pe Rednic! Toată lumea a crezut că e gol, dar Jaadi și-a bătut joc de ocazie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
tonyys
tonyys  •  25 Februarie 2019, 07:07

Sa se faca pista fara stadion oricum jucatorii de la dinamo nu au nici o treaba cu fotbalul.

dvd1
dvd1  •  25 Februarie 2019, 01:06

Dinamo nu are nevoie de nici un fel de stadion. Acolo se vor face doar blocuri, vile si mall-uri, nici urma de stadion Dinamo anul asta retrogradeaza 100% si la anul nici nu mai exista asa ca mai lasati-ne in pace cu "vrem stadion". Retrogradarea

dogred10
dogred10  •  24 Februarie 2019, 22:40
Postat de marian0904 pe 24 Februarie 2019, 22:30

Bravo Danciule! Dai tare cu gura. Te-ai trezit si tu ca vrei stadion. Ca autoritatile sa se miste mai cu talent. Nu zau! Autoritatile trebuie, in primul rand, sa respecte legea! Licitatiile, termenele, plafoanele, contestatiile. Ca cine nu respecta legea o incaseaza! Pai scrie in vreo lege ca stadionul dinamo trebuie sa fie gata in 20.20?

Pai bah creier in bidon, stadionu Dinamo a fost trecut pe lista uefa, deci Romania si-a asumat construirea accelor 4 stadioane, ca nu vrei tu stadion ca o sa aiba Dinamo e strict problema ta, ne doare in palarie de ce zici tu. Romania si-a asumat construirea stadioanelor astea, deci si Dinamo e pe lista aia, asa ca trebuie ca autoritatile si organele competente sa-si miste talentu si sa se apuce de treaba, ca prea mult au spart seminte.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează