FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu se apără după ce Rednic a lovit în el și-n Bratu: "Eu atât știu"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 10:58

Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv de la Dinamo, a răspuns acuzațiilor lui Mircea Rednic, care a spus după meciul cu Gaz Metan, 1-1, că mulți jucători de la medieșeni au fost refuzați de "câini" în timpul mandatului lui Florin Bratu.

"Eu știu doar de doi jucători propuși la Dinamo, de restul am aflat din presă. De Sorescu și de Subotici știu, atât. În rest, la niciun jucător n-am avut nicio implicare.

Sunt salarii bune la Dinamo. Sunt jucători tineri care n-au salarii foarte mari, dar în general e o medie de 8-9 mii de euro. Eu nu știu de Fortes, de Fabbrini", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Când a vorbit despre jucătorii ratați de Dinamo, Rednic s-a referit la portughezul Carlos Fortes (4 goluri și o pasă decisivă în acest sezon) și mijlocașul Boubacar Fofana (două goluri și un assist în acest sezon). Cei doi jucători n-ar fi fost acceptați de fostul antrenor Florin Bratu. Între timp s-a aflat că și Fabbrini, de la FC Botoșani, a fost refuzat de "câini".

Citește și: Bratu dezvăluie de ce i-a refuzat pe Fabbrini și Ongenda » Ce jucători a preferat fostul antrenor de la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  30 Noiembrie 2018, 08:52

Va rog sa-mi spuneti care este beneficiul 'dezgroparii mortilor"??? Cui foloseste? Nu mai bine vorbim despre prezent si ce facem acum ca sa avem un viitor cat de cat pe masura renumelui lui Dinamo?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  29 Noiembrie 2018, 13:11
Postat de adicn pe 29 Noiembrie 2018, 13:04

O trecut mai bine de o luna, Mirceo, tot fostii antrenori is de vina ca abia egalezi in minutele de prelungire???? Tu si la anul , tot de ei o sa vorbesti...

Stai bai in banca ta. Vorbim dupa pauza de iarna.

adicn
adicn  •  29 Noiembrie 2018, 13:04

O trecut mai bine de o luna, Mirceo, tot fostii antrenori is de vina ca abia egalezi in minutele de prelungire???? Tu si la anul , tot de ei o sa vorbesti...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează