FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

Rednic trimite noi săgeți către Bratu: "E o palmă pentru noi. Jucătorii ăștia nu erau buni la Dinamo?" + Un fotbalist adus de fostul antrenor, criticat

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 10:26

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, susține că formația din Ștefan cel Mare a refuzat doi jucători care în cele din urmă au ajuns la Gaz Metan, echipă care a remizat aseară cu roș-albii, scor 1-1.

Tehnicianul s-a referit la portughezul Carlos Fortes (4 goluri și o pasă decisivă în acest sezon) și mijlocașul Boubacar Fofana (două goluri și un assist în acest sezon). Cei doi jucători n-ar fi fost acceptați de fostul antrenor Florin Bratu.

"E o palmă pentru noi. Deci jucători pe care noi i-am refuzat s-au dus acolo... Eu ştiu care e baremul, că e o echipă în insolvenţă, deci nu pot să aibă contracte mai mari de 4.000, 5.000 de euro, maximum.

Şi atacantul (n.r. Carlos Fortes), şi Fofana au fost, aşa mi s-a spus, că au fost prezentaţi oficialilor dinamoviști, dar li s-a spus că nu au suficientă calitate. Şi am preferat să luăm jucătorii lăsați de alţii. Mediaş a refuzat doi jucători şi noi i-am luat aici. Dar numai, că iar ziceţi că sunt rău. V-am zis, până în iarnă încerc să scot maximum şi să după aia ne putem pune pe treabă serioasă", a declarat Mircea Rednic.

Fundașul stânga Sergiu Popovici (25 de ani), jucător adus de Florin Bratu, a fost criticat de Mircea Rednic: "O să îi fie greu să mai joace. Mai mult eu ce pot să îi fac, decât să îl bag în teren să joace? Eu nu pot să joc în locul lui! E un băiat care se pregăteşte, dar trebuie să faci diferenţa, că eşti la Dinamo. Îmi pare rău pentru el, că e un băiat bun, dar nu avem nevoie de băieţi buni pe aici".

5a fost nota primită de Sergiu Popovici din partea Gazetei Sporturilor pentru evoluția din meciul cu Gaz Metan

Citește și: Mircea, pe ei cum îi revitalizezi? Doi "câini" din echipa lui Rednic, corigenți în meciul cu Gaz Metan

Florin Bratu îl pune la punct pe Rednic: "A avut destul timp să rezolve problemele, dar e mai ușor să incrimineze pe alții"

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  24 Noiembrie 2018, 19:39

CRED CĂ NU PREA AI HABAR DE FOTBAL DACĂ SPUI CA REDNIC E INCOMPETENT

mosvasile
mosvasile  •  24 Noiembrie 2018, 19:21

Domnul Rednic isi critica jucatorii in public!Ca sa isi mascheze propria incompetenta!Daca Popovici nu e de Dinamo-si nu e-de ce nu l-a trecut pe Sorescu in locul lui si sa-l fi lasat pe Corbu pe dreapta,care dadea centrari mai bune decat a dat Sorescu?Si nu vede ca Hanca pierde prea multe mingi la mijlocul terenului,acolo de unde trebuie sa vina mingi pentru atacanti si acolo unde trebuie sa fie prima aparare?

nello148
nello148  •  24 Noiembrie 2018, 16:35
Postat de ios_ge pe 24 Noiembrie 2018, 15:45

Da pe matale ce te *** grija de grija noastra? Ca pari a nu avea echipa cu care sa tii. Sau ti'e rusine cu ea? (acest mesaj a fost auto-moderat pentru a nu solicita prea mult neuronii moderatorilor, ca's putini)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close