FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Dănciulescu și Bratu nu se înțeleg » Directorul general se bagă peste antrenor: "Nici vorbă să reziliem"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 17:44

Ionel Dănciulescu a fost tranșant astăzi în privința lui Gabi Torje, fotbalist care a fost pedepsit de Florin Bratu și n-a fost luat în deplasarea de la Botoșani. 

În timp ce antrenorul îl vrea plecat pe fotbalistul de 28 de ani, directorul general spune că nici nu se pune problema și îi transmite lui Bratu că trebuie să-l joace în continuare: 

"Palici nu e în lot pentru că a avut o toxiinfecție alimentară în ultimul timp. În ceea ce privește situația lui Torje, a fost o decizie a lui Florin Bratu. Dar nu se pune problema să-i fie reziliat contractul. Sper ca în cel mai scurt timp să fie acel Gabi Torje pe care îl știm cu toții. Am mare încredere în el și sunt ferm convins că ne va ajuta în meciurile care au rămas". 

Altfel, Dănciulescu spune că jucătorii riscă să nu-și mai primească salariile: 

"Jucătorii trebuie să-și revină. O mare parte din vină aparține și jucătorilor pentru situația în care suntem. Locul 7 e un loc neonorant, sper ca la Botoșani să văd o echipă care joacă din nou fotbal și adună puncte.

E posibil să apară și probleme finaciare pentru jucători. Dacă ei tratează clubul cum au făcut la ultimul meci, probabil că și noi vom fi sceptici în acest aspect, iar banii nu vor mai intra pe 15, cum intră de obicei. Ei au toate condițiile de performanță, dar au rămas datori. Clubul nu este dator, ei sunt. Ne gândim foarte serios ce vom face pe data de 15, atunci când ar trebui să intre banii. Dacă ei vor avea altă atitudine, cu siguranță că îi vom plăti la zi", a declarat Dănciulescu, la TV Telekom Sport.

AICI poți urmări în format liveTEXT duelul dintre FC Botoșani și Dinamo

Vezi și: Bratu face revoluție în primul "11" al lui Dinamo » 6 schimbări la Botoșani după umilința cu Juventus București

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Aprilie 2018, 10:45

danciule tea antrebat bratu cum si ce cu Torje cel mic si cel gras??? noi santem chiori ca a jucat doar cu fcsb si PAUZA

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  04 Aprilie 2018, 00:30

il iubim mult d tot p torje dar ...........cel mai bn ptr el ar fi sa se combine cu iubita lui danciulescu !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează