FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dani Coman contrazice unul dintre scenariile vehiculate pentru următoarea perioadă: „Astea sunt aberații!”

Fostul portar Dani Coman ocupă funcția de președinte al clubului Astra Giurgiu în prezent +26   FOTO
Fostul portar Dani Coman ocupă funcția de președinte al clubului Astra Giurgiu în prezent

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 20:58

Dani Coman (41 de ani), președintele clubului Astra Giurgiu, prevede apariția multor probleme odată cu reluarea fotbalului și consideră că fotbaliștii au nevoie de o perioadă îndelungată de pregătire înainte de startul meciurilor.

O lună și jumătate consideră Dani Coman că este perioada optimă de pregătire pe care jucătorii să o aibă înainte de reluarea Ligii 1:

„Sunt aproape 2 luni de zile de când jucătorii nu se antrenează într-un cadru organizat. Eu cred că le va trebui cel puțin 6 săptămâni pentru a putea să intre într-un ritm normal. Ceea ce am văzut, cu 2-3 săptămâni, sunt aberații. Vorbe spuse de oameni care nu au stat pe teren, care nu s-au antrenat zilnic, care nu au făcut sport de performanță”, a declarat Dani Coman, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Dani Coman: „Ritmul fotbalului va fi altul”

Președintele Astrei prevestește un fotbal mai sărac din punct de vedere al calității odată cu revenirea competițiilor interne: „Eu sunt ferm convins că vor exista accidentări, în primul rând nu vom mai avea fotbalul pe care l-am avut. Ritmul va fi altul, valoarea jucătorilor a scăzut. Nivelul jucătorilor, individual, va fi cu totul și cu totul altul”.

„Important este să începem antrenamentele și să ne gândim că această competiție trebuie să se termine pe teren” - Dani Coman, președinte Astra

GALERIE FOTO. Cele mai recente imagini de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Anamaria Prodan vrea la conducerea LPF: „M-am născut lider! Doar Steaua nu mă va vota” + „În politică pot schimba totul”

FCSB, șanse mari să evolueze pe stadionul Ghencea » Anunțul MTS: „Nu văd niciun fel de limitare”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
969907806361734
Nedelcu Dan  •  04 Mai 2020, 00:00

Am facut si eu sport, si inca destul...handbal dar mai ales rugby. Am avut si o pauza mai lunga, cauzata de o accidentare, dar in doua saptamini am recuperat total. Stiu, e adevarat ca rugby-ul e sport barbatesc iar fotbalul e pentru fetite de pension, sper sa nu jignesc femeile, dar fotbalistii nostri sint jalnici. De aceea nu reusesc "afara", mentalitatea lor e dominata de comoditate.

fibra
fibra  •  03 Mai 2020, 23:51

După Coman se poate juca fotbal și mai prost decât până acum. Noroc că nu se va relua campionatul

amicu
amicu  •  03 Mai 2020, 21:51

Comane, esti cea mai mare dezamagire. Iti luam partea cand suporterii Rapidului te strigau "banii Coman", insa asta esti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează