FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Anamaria Prodan vrea la conducerea LPF: „M-am născut lider! Doar Steaua nu mă va vota” + „În politică pot schimba totul”

Anamaria Prodan se gândește să candideze pentru postul de președinte al LPF +49   FOTO
Anamaria Prodan se gândește să candideze pentru postul de președinte al LPF

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 19:53

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) a declarat în această seară că își dorește să preia șefia Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Soția lui Laurențiu Reghecampf își asumă deja faptul că nu va fi votată de FCSB, din cauza convingerilor lui Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor.

Anamaria Prodan: „M-am născut lider!”

„Eu aș putea să conduc orice, m-am născut lider! Eu, dacă intru în politică, fac o carieră ca în fotbal. Mă gândesc să candidez la șefia LPF. În 2006, când am intrat în fotbal, am spus că într-un an voi face istorie și am semnat cei mai importanți jucători. Și acum, dacă intru în politică, vă asigur că pot schimba totul.

Nu va fi o surpriză dacă voi fi pe lista candidaților la șefia LPF. Eu sunt imprevizibilă, vă puteți aștepta la orice. Pe mine mă iubește toată lumea, chiar dacă Gigi Becali spune că femeile nu conduc. Probabil că doar Steaua nu mă va vota. 

Fiecare om pe care l-aș alege alături de mine ar fi cel mai bun pe domeniul lui. Nu voi merge pe nepotisme sau pe alte criterii. Legat de proiectul cu 18 echipe, trebuie făcută o analiză atentă, să vedem dacă e benefic”, a declarat Anamaria, la Realitatea Plus.

+45 FOTO

2022este anul următoarelor alegeri pentru postul de președinte al Ligii; for condus din 2013 de Gino Iorgulescu

„Lumea și-a pierdut mințile și spune «Hai să facem femeia pe post de egalitate cu bărbatul». Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului”

Derapaj al lui Gigi Becali în 27 ianuarie

VIDEO Anamaria Prodan îl distruge pe Hagi: „Îmi dă mie el să mănânc vreodată? Nu stau să mor pentru o mie sau cinci mii de euro ca alții!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Liga 1 depinde de telespectatori, nu de spectatori! Drepturile TV înseamnă 32,2% din buget, vânzarea biletelor doar 3,6% din venituri

„Ei l-au ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua!” » Un fugar din România cu condamnare definitivă face dezvăluiri incendiare din exil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  04 Mai 2020, 14:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  04 Mai 2020, 13:29

Titlul corect e ,,m-am nascut degeaba''.

persanu
persanu  •  04 Mai 2020, 11:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează