FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, derapaje sexiste oribile la TV: „Femeia e sclava bărbatului! Lumea și-a pierdut mințile dacă vrea egalitate” + de ce nu vrea să meargă la un meci de fete

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 12:23

Gigi Becali a avut din nou o serie de declarații sexiste, legate de decizia FRF a de obliga cluburile din Liga 1 să aibă echipă de fotbal feminin.

Patronul FCSB s-a declarat din nou împotriva ideii ca femeile să joace fotbal și a avut mai multe derapaje.

„Prima dată, cei de la FRF trebuie să pună decizia în manualul de licențiere. Dacă nu trec, nu au cum să mă oblige să fac echipă de fotbal feminin. Trebuie pus în manual. Dacă nu scrie, nu fac! Foarte bine dacă s-a decis în Comitetul Executiv, dar nu mă interesează. Cum să nu-mi dai licența? Mă duc la manual și văd că nu e obligatoriu să am echipă. Cum să nu primesc licența dacă nu e trecut în manual? Vă învăț legea. Dacă va fi scris în manual, o sa fac echipă.  

Bine, nu stau eu în asta. Voi nu aveți nicio vină. Lumea și-a pierdut mințile și spune «Hai să facem femeia pe post de egalitate cu bărbatul». Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Gigi Becali: „Se alege praful unde conduce femeia” 

După aceea, Gigi Becali a avut și un schimb de replici cu Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF. 

Gabriel Bodescu: „Dintre cei care se uită la fotbal, aproape 50% sunt femei. Iar decizia de a duce copilul la sport aparține femeii în cele mai multe cazuri. Și o fată, dacă face fotbal, le zice părinților «Hai la meci! Hai să cumpărăm tricouri!»” 
Gigi Becali: „Păi da, femeia îl educă pe copil! Iar eu nu am zis să nu se uite la meci. Uite, cum vă învață dracii să băgați argumente. Dracii sunt cei mai inteligenți. Au cea mai mare inteligență pentru că au fost îngeri. 

Vreți să fie batjocorit bărbatul? Asta e intenția dracului! Femeia să aibă putere, iar bărbatul să fie schimonosit! Vrea să se strice familia! D-aia nu mai sunt familii, pentru că își pierd capul. Dar hai să nu facem teologie. 

Ăla care face haine e bărbat-femeie. Vreți să intrăm la teologie? Vă spun, dracul e de un miliard de ori mai deștept decât mine. Vă bagă subiecte ca să mă încurcați. Dar nu puteți. Eu sunt prost și citesc din Biblie, din Sfânta Scriptură, din Hristos și din Sfântul Apostol Pavel. Cum să fie dracul mai tare decât Sfântul Apostol Pavel? 

Nu am ce să fac! Se schimbă lumea. Dacă Bodescu și Burleanu zic, fac echipă de fotbal feminin. Nu mă cert cu ei! Dar dacă le lovește mingea în sâni ce fac? Au sutien?” 
Gabriel Bodescu: „Au echipament de protecție” 
Gigi Becali: „A, da! E bine atunci. Bodescu, glumim. Dă-le încolo” 

Gabriel Bodescu: „Eu v-am și invitat la un meci de fotbal” 
Gigi Becali: „Nu vin! Ați fi in stare să nu-mi dați licența dacă nu vin la meciuri de fotbal feminin” 

Gabriel Bodescu: „Eu v-am invitat ca un simplu fan” 
Gigi Becali: „Nu vin! Mai bine mă împușcați, dar nu vin la fotbal feminin. Mai bine îmi tai capul! Nu-mi schimb părerea. Nu-l schimb pe Hristos chiar dacă e să mor. Mai bine mor! Dar tot nu fac fotbal feminin! Oricum, se apropie sfârșitul...” 

Gabriel Bodescu: „Păi dacă vine sfârșitul, nu vreți să veniți la un meci de fotbal feminin?” 
Gigi Becali: „De ce să vin? Să mă bată la Judecata de Apoi? Mă întreabă «Ce ai căutat la fotbal?»” 
 

Gabriel Bodescu: „Chiar credeți că acolo vi le bifează pe toate? Dar la tenis feminin vă uitați? La handbal? Există și rugby feminin” 
Gigi Becali: „Tenisul e mai mult un sport de femei. E mai artă. Mă uit și la handbal. Dacă ajungem să facem și rugby feminin... Eu sunt curios când o să ne pună să facem fotbal feminin, să fim obligați să avem 3 fete în teren” 

Gabriel Bodescu: „La juniori există” 
Gigi Becali: „Hai să facem fotbal mixt ca să râdă toți de noi! Fotbalul nu e un sport de femei. Cum joacă în zilele în care au problemele?  
 

Hai, că voi trageți... Cum să fiu eu mai deștept ca dracul? El e cel mai tare, cel mai deștept. Dacă-l lasă Dumnezeu, doar cu un deget distruge lumea. Nu vezi cât e de viclean? A făcut egalitate în lume și mai conduc și femeile! Se alege praful unde conduc femeile”.

Citește și:

EXCLUSIV Moment istoric! Becali devine patron de fotbal feminin » Cine sunt noile transferuri ale lui Gigi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
merace
merace  •  27 Ianuarie 2020, 18:21

Bietul Gigi, dacă gândeşte cu portofelul, crede că mama, soția şi fiica lui trebuie tratate ca sclave ale bărbatului... :)

superstark
superstark  •  27 Ianuarie 2020, 17:38
Postat de dinamo100 pe 27 Ianuarie 2020, 16:56

Dincolo de limbajul neslefuit si de ideile in contradictie cu princiile lumii moderne, Becali are detine si un sambure de adevar. Efeminarea barbatilor si masculinizarea femeilor sunt tendinte evidente in societatile dezvoltate, iar incercarea de a-i face pe toti "tot o apa si un pamant" nu stiu daca e ceva sanatos pe termen lung. In final nu suntem la fel, e ceva natural, nu trebuie sa fii foarte religios ca sa accepti ca barbatii si femeile sunt diferiti.

Ce faci randoame, ti-ai tras sigla cu Dinamo? =))))

superstark
superstark  •  27 Ianuarie 2020, 17:37
Postat de Geani Muraru pe 27 Ianuarie 2020, 16:43

Religia suprima ratiunea. Lu Gigi i-a suprimat-o total

Nu i-a suprimat nimic ratiunea, s-a nascut fara. Asa se nasc fcsbistii. Toti isi dau seama de asta mai putin fcsbistii, cunoscuti si ca..."antistelistii".

Vezi toate comentariile (72)
Comentează
Close