FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce putea să spună după cât ajutor le-a dat? Dani Coman, președintele lui Hermannstadt: „Dawa mi-a plăcut foarte mult”

Joyskim Dawa a gafat grav la Sibiu
Joyskim Dawa a gafat grav la Sibiu

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 22:16 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 23:13

Dani Coman (44 de ani) a avut o reacție genială după prestația lui Joyskim Dawa de la Sibiu. Președintele lui Hermannstadt a spus că i-a plăcut cum a jucat fundașul camerunez.

Hermannstadt și FCSB au remizat la Sibiu, scor 2-2. Golurile ardelenilor au fost marcate de Silviu Balaure și Daniel Paraschiv. Pentru bucureșteni, Andrea Compagno a reușit o „dublă”.

Gigi Becali, sfătuit să nu renunțe la un jucător: „Eu nu l-aș lăsa să plece”
FCSB
Gigi Becali, sfătuit să nu renunțe la un jucător: „Eu nu l-aș lăsa să plece”

Un moment important al partidei a fost cel din minutul 60, când Joyskim Dawa l-a faultat în careu pe Cristian Neguț, după ce mijlocașul sibienilor a scăpat singur cu portarul Ștefan Târnovanu. Arbitrul Viorel Flueran a arătat punctul cu var și cartonaș roșu pentru fundașul camerunez. 

Hermannstadt nu a profitat pe deplin de avantajul omului în plus și a marcat doar la faza penalty-ului, apărat în primă fază de portarul roș-albaștrilor.

Dani Coman: „Mi-a plăcut Dawa!”

„Da, ieri mi-a plăcut (n.r. - Dawa). Să fim sinceri, nu? Ieri mi-a plăcut foarte mult (n.r. - Hermannstadt – FCSB 2-2)”, a spus Dani Coman, pentru Fanatik.

Joyskim Dawa își cere scuze după meciul de la Sibiu

Apărătorul și-a făcut auto-critică după meciul cu Hermannstadt.

„E vina mea. Dacă vreți să dați vina pe cineva, eu sunt acela. Trebuie să câștigăm toate meciurile dacă vrem să fim campioni…

„N-a fost ușor în prima repriză, dar am jucat bine în partea secundă și, dacă nu făceam acel penalty, cred că am fi câștigat. Vreau să le prezint scuze colegilor. E doar vina mea, nu a lor. Mă simt prost. Mi-am lăsat echipa în inferioritate numerică”, a spus Joyskim Dawa, conform Fanatik.

59 de meciuriși 5 goluri are Joyskim Dawa pentru FCSB

Citește și:

Șumudică, prima victorie de la revenirea în Turcia » Golul lui Drăguș a declanșat nebunia! Niță și Maxim au fost și ei titulari

Dorinel Munteanu, descătușat după victoria cu FCU » Promisiunea făcută fanilor și filosofia de care nu se dezice: „Pe asta pun accentul”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close