FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - OȚELUL 0-2

Dorinel Munteanu, descătușat după victoria cu FCU » Promisiunea făcută fanilor și filosofia de care nu se dezice: „Pe asta pun accentul”

Dorinel Munteanu / Sursă foto: Facebook@ Oțelul Galați
Dorinel Munteanu / Sursă foto: Facebook@ Oțelul Galați

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 20:58 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 21:17

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, e optimist că victoria reușită de echipa sa cu FCU Craiova, 2-0, e doar începutul pentru nou-promovată. Oțelul a obținut prima victorie stagională în Bănie și a urcat pe locul 9 în Superligă. 

Șapte remize consecutive, plus una în prima etapă, bifase Oțelul Galați până la victoria de la Craiova, prima din Liga 1 în acest sezon. Tehnicianul moldovenilor consideră că succesul Oțelului e total meritat și le face o promisiune fanilor „oțelari”: „Ne dorim să legăm 3-4 victorii la rând”. 

Au rupt „blestemul” în Bănie! Oțelul Galați a „hipnotizat-o” pe FCU Craiova la ea acasă: prima victorie pentru Dorinel Munteanu de la revenirea în Superligă
FCU Craiova - Oțelul Galați
Au rupt „blestemul” în Bănie! Oțelul Galați a „hipnotizat-o” pe FCU Craiova la ea acasă: prima victorie pentru Dorinel Munteanu de la revenirea în Superligă

Dorinel Munteanu: „Victoria nu poate fi pusă la îndoială. Ne dorim să legăm 3-4 victorii la rând ”

„E normal să-mi felicit victoria după acea serie de 8 egaluri. Am demonstrat caracter, am demonstrat că  avem valoare. Sunt conștient că nu ne-am atins potențialul maxim și că vom crește de la meci la meci

FCU Craiova a avut 3 mari ocazii de a marca în prima repriză, dar și noi am avut prezențe în careul lor. Apoi, am mărit tempoul în repriza a doua, am marcat de două ori și cred că victoria nu poate fi pusă la îndoială. Jucătorii care au intrat la pauză au reușit să schimbe jocul. Eu mă bazez pe tot lotul, oricum. 

În afară de jocul colectiv, avem calitățile noastre. Eu pun accentul pe pregătirea fizică. Îmi doresc ca jucătorii nou-veniți să ajungă la nivelul fizic pe care-l dorim. 

Sunt bucuros că am luat toate punctele, dar bucuria trebuie să dureze o singură seară. Avem meci în Cupă, apoi ne așteaptă un meci dificil cu Dinamo pe teren propriu.

Pentru noi n-a fost apăsare, am crezut în această echipă, iar victoria trebuia să vină. Am dominat multe echipe, n-a fost să fie, dar ne-a ieșit în seaa aceasta. Ne dorim să legăm 3-4 victorii la rând”, a afirmat Dorinel Munteanu, la microfonul Prima Sport. 

Jucătorii Oțelului, în culmea fericirii: „După atâtea rezultate de egalitate, e normal să vină și descătușarea”

Așa am simțit, mi-a zis Mister Dorinel să intru cu încredere, să dau la poartă. După atâtea rezultate de egalitate, e normal să vină și descătușarea. Am fost agresivi și am câștigat.

- Ștefan Bodișteanu, mijlocaș Oțelul

În prima repriză am jucat așa și așa, dar merităm victoria după partea secundă. Am avut dorință mare să câștigăm, mă simt și eu mai bine după accidentare. E important că Oțelul a adunat de la fiecare meci câte ceva, iar de la Craiova ne întoarcem cu 3 puncte. Mister ne-a zis că e mândru de noi.

- Cosmin Dur-Bozoancă, portar Oțelul

4 punctea obținut Oțelul în acest sezon la Craiova, după 0-0 în etapa inaugurală, cu CSU, venind victoria de vineri, cu FCU

Citește și alte știri de actualitate:

Adrian Mititelu a dat buzna în vestiar, după „lecția” primită de la Oțelul » Jucătorii dezvăluie: „Așa ne-a spus nea Adi!”

Mihai Stoica e cu ochii pe rivalele din Superligă: „Antrenorul lunii! De departe surpriza campionatului”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
andreizam
andreizam  •  23 Septembrie 2023, 12:04

Bravo lor și mult succes sa aiba..

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  22 Septembrie 2023, 22:41

Se vede nu doar de la Cluj, ci din Spatiul Extraterestru ca Dorinel are valoare ! Felicitari !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează