FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Dani Coman, despre situația financiară de la Hermannstadt: „Până-n 15 iulie suntem cu banii la zi”

Dani Coman
Dani Coman

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2022 17:04 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 17:36

Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, susține că banii din drepturile TV au fost cesionați către patroni și ei vor fi direcționați apoi către echipă: „Ne bucurăm inclusiv de susținerea autorităților locale”.

Gazeta a publicat informația potrivit căreia FC Hermannstadt, ca și Petrolul, a cesionat creditorilor săi o bună parte din drepturile TV pentru sezonul 2022-2023, sume pe care nici măcar nu le-a încasat încă. 

Colaps financiar la două echipe din Liga 1 » Deja au cesionat banii din drepturile TV înainte de startul sezonului
Drepturi TV
Colaps financiar la două echipe din Liga 1 » Deja au cesionat banii din drepturile TV înainte de startul sezonului

Dani Coman: „Financiar stăm mai bine decât multe alte cluburi”

Președintele Dani Coman nu contestă informația, dar a ținut să facă o precizare importantă: „Banii au fost cesionați către patroni, doar așa pot să-și recupereze investițiile făcute, și vor fi direcționați tot către echipă. Să știți că financiar stăm mai bine decât multe alte cluburi". 

Argumente? „Jucătorilor li s-au plătit salariile pe lunile martie și aprilie, cu chiriile la apartamentele lor suntem în grafic. Și pot să vă spun că până-n data de 15 iulie, când începe campionatul, vor fi toți cu banii la zi! Își vor primi inclusiv bonusurile de promovare”, a punctat oficialul sibian. 

Coman mizează și pe sprijinul autorităților locale: „Primăria este mai departe alături de club, la fel Consiliul Județean, care prin doamna Daniela Câmpean, ne-a sprijinit și-n liga a doua". Surse noi de venit? „Sunt mai multe firme interesate să încheie parteneriate cu noi, s-au semnat deja câteva contracte de sponsorizare", a precizat fostul internațional român.

El a ținut să le transmită suporterilor că „trebuie să aibă încredere. Cât sunt eu aici nu se va ajunge într-o situație precară. Putem rezolva problemele care apar. Când nu se va mai putea am să plec, fiindcă eu nu vreau să-i mint pe jucători".

Hermannstadt a trecut printr-o situație delicată spre finalul sezonului trecut, când jucătorii pregătiți de Marius Măldărășanu au amenințat cu greva. Antrenorul și președintele i-au convins pe fotbaliști să lupte până la capăt, cu promisiunea că situația va fi mai bună în timp, iar echipa a izbutit să se impună în duelul cu U Cluj pentru locul al doilea, ce garantează promovarea directă în Liga 1.

5 jucătoria transferat Hermannstadt în acest mercato: Mihai Butean, Daniel Paraschiv (ambii CFR), Alex Răuță (Dinamo), Dragoș Iancu (Gaz Metan) și Alexandru Dușmanu (Chiajna). Toți au venit la parametru zero

Nu ne limităm la ce am adus până acum. Vom mai face câteva achiziții de jucători, dar ne vom și despărți de unii

-Dani Coman, președinte FC Hermannstadt

Citește și alte știri din Liga 1:

Petrolul a mai făcut un transfer » Un fost jucător de la Dinamo a sosit la Ploiești

Anunț important pentru FCU Craiova » Oltenilor li s-a ridicat interdicția la transferuri + Au anunțat primele două achiziții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  05 Iulie 2022, 13:14

Bun lucru. In iulie sa ti se plateasca pt munca din martie si aprilie. Cum arata atunci cele care nu stau bine?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează