FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Care este situația fotbaliștilor de la Astra, după apariția cazului de coronavirus: „Noi putem juca la orice oră!”

Astra și Craiova ar fi trebuit să joace astăzi
Astra și Craiova ar fi trebuit să joace astăzi

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 21:51 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 12:22

Dani Coman (41 de ani), președinte la Astra, a dezvăluit care este situația la echipă, după ce Ljuban Crepulja (26 de ani) a fost depistat cu coronavirus.

„Jucătorii sunt bine. Am discutat și cu el mai devreme, se simte bine. Azi s-a simțit bine (n.red. Crepulja), nu mai are convulsii. Are gust, are miros, doar că în continuare are febră. Jucătorii sunt cu toții în izolare, la casele lor. Am făcut o adresă către DSP să putem repeta testul. Unul mâine, poimâine celălalt. Așteptăm răspunsul lor. Sper să ne dea posibilitatea să facem cele două teste până sâmbătă.

Noi putem juca la orice oră. Sâmbătă cu Craiova și luni cu FCSB. Ne interesează doar să jucăm, atât! Oricând, pe nocturnă sau dimineața. Știm cum ne-au bătut la Craiova și băieții abia așteaptă revanșa. Jucătorii erau motivați foarte bine, își doreau foarte mult revanșa. Chiar îmi spunea Budescu că de când a intrat în echipă nu s-a mai pierdut niciun meci și că îmi promite el că vom câștiga astăzi”, a spus Coman în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Dani Coman: „Nu iau în calcul această variantă!”

Președintele giurgiuvenilor a abordat și posibilitatea ca Astra să piardă la „masa verde” meciul cu CS U Craiova, în cazul în care partida nu va putea fi programată în următoarele zile.

„Eu nu iau în calcul această variantă (n.red. ca Astra să piardă cu 3-0). Meciul trebuia să se joace sâmbăta trecută și nu s-a jucat din alte motive. Vom merge și vom căuta dreptatea în altă parte dacă nu se va putea aici”, a spus acesta.

Crepulja e un băiat senzațional, care nu scoate o vorbă. Se pregătește tot timpul 100%, nu iese prin cluburi. De unde a luat? De pe terasă sau de la Peco, că acolo a zis că a ieșit

Încercăm să terminăm acest campionat așa cum întotdeauna ne-am dorit, pe teren - Dani Coman, președinte Astra

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Rotaru surprinde: „Nu merităm să jucăm în grupele Ligii Campionilor” + ce zice de transferul lui Cicâldău

HERMANNSTADT - VIITORUL 2-0 » Victorie obținută pe final de către sibieni! Cum arată clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  30 Iulie 2020, 00:21

Din ce in ce mai ciudate evenimentele din L1!!!???!!! Ba e bolnav unul, ba altul, primul s-a facut bine in cateva ore, al doilea mai asteapta un test, altul tuseste dar nu stranuta, un sef de club vrea "inghet planetar", un arbitru are bani cacalau de mai da si la altii... LIGA 1 Romania, unica in lume! Dar explicatia e simpla: FRF nu e ce ar trebui sa fie pentru ca are un sef care nu e nici la momentul, nici in locul potrivit, LPF e doar cu numele gestionara a competitiei, tot din cauza unui sef care ia doar leafa... (si se mai vrea campionat cu 16, 18 echipe, cand nici 14 nu sunt conduse cum trebuie!) Casre ar fi cel mai bun lucru? Ca UEFA sa "inghete" fotbalul din Romania, sa oblige la o restructurare totala, profesionista si pe urma sa stam de vorba!

pendulu
pendulu  •  29 Iulie 2020, 23:53
Postat de Istvan Demeny pe 29 Iulie 2020, 23:46

craiova -astra 3-0!!! sa fiti sanatosi!!

orice blaturi ar fi trebuie clona sabata cfr ..cam greu numai daca pleaca cu handicap 2 penaltiuri in primele 25 de minute probabil sa scoata un egal .fara arbitrii clona era langa fratili ei fcsb .

calicon
calicon  •  29 Iulie 2020, 23:50
Postat de Istvan Demeny pe 29 Iulie 2020, 23:46

craiova -astra 3-0!!! sa fiti sanatosi!!

de ce?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează